2013/03/22

OPI és Mariah Carey

Image Hosted by ImageShack.us

Sziasztok! Az OPI most igazi igazi újdonsággal rukkolt elő. Lehet, hogy néhányan már találkoztatok vele, ugyanis februártól a Douglas üzleteiben megvásárolhatjátok a márka vadonat új 8 árnyalatos kollekcióját, amit Mariah Careyvel közreműködve készítettek el. Ami igazán különlgessé teszi a kollekciót az az, hogy a 4 studió árnyalat mellett, találhattok 4 "folyékony homok" árnyalatot is, amik ragogyó csillámokat tartalmaznak, miközben a végeredmény matt.


Image Hosted by ImageShack.us

Studió lakkok: Sprung, Pink yet lavender, Anti-bleak, Butterfly moment

Image Hosted by ImageShack.us

Színpadi lakkok: The impossible, Stay the night, Get your number, Can't let go

Minden egyes studió lakk tökéletes választás lehet a mindennapokra, hiszen az árnyalatok között találunk különleges nude, vagy éppen csillogó rezes színt is. A Pink yet levander pedig azonnal feldob bármilyen egyszerű körmöt. A kollekció igazi különlegessége a 4 liquid sand árnyalat, ami forradalmian új végeredményt kölcsönöz a körmöknek. Mintha apró göngykavicsok lennének a lakkban, innen ered a folyékony homok elnevezés. (Különleges textúrája fedőlakk nélkül mutatkozik meg a legjobban.)

Image Hosted by ImageShack.us
kép forrása: imabeautygeek.com

Image Hosted by ImageShack.us

A lakkok létrehozása során Mariah Carey személyesen is közreműködött, így valóban a páratlan személyiségéhez és zenei stílusához méltó lakkokat kapunk. Az énekesnőről mindenkinek azonnal a csillogás, a luxus és a különlegesség jut az eszébe. Az OPI legújabb kollekciója is ezeket a tulajdonságokat testesíti meg. Kiemeli a nőiességet és különleges textúrájának köszönhetően páratlan és egyedi megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Image Hosted by ImageShack.us

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ne maradj le!

Írd be az email címed, ha értesülni szeretnél a legújabb posztokról! :)

Follow by Email