2013/03/02

Hónap kedvencei - Február

Image Hosted by ImageShack.us

Sziasztok! Végre vége ennek a borzasztó februárnak. Szerintem nincs olyan ember, aki szeretné ezt a hónapot, még szerencse, hogy ilyen rövidke. Na de már március van. Új időszámítás, új időjárás, új évszak. Végre nem sötétben kell menni a buszhoz, és már a madarak is fennt vannak, amikor reggel elindulok. Ez bizony komoly pozitívum. Éljen március, és lássuk a februári kedvenceimet!
Image Hosted by ImageShack.us

Legfrissebb arcápolási kedvencem az Eucerin DermatoCLEAN arctisztító tej, amiről épp most olvashattatok tesztet ITT, ezért nem is húzom tovább a szót ezzel kapcsolatban. Nagyon kiszáradós, igaz öregasszony kezem van, főleg a hidegebb időkben, így a kézrém mindig kiemelt helyet kap a táskámban. Februárban legtöbbet az Oriflame love is in the air krémét használtam, aminek nagyon fincsi málnás illata van. Mivel sajnos kifogyott a hőn szeretett B.U. Hippy soul parfümöm, visszatértem az egyik régi kedvencemhez, az Avon Incandessence illatához ( a külseje azért nem a megszokott, mert ez a nem szórófejes változat). Régóta megvan, de csak most kezdtem el egyre többet használni az essence stay all day krémes szemfestékének Grammy goes to nevű árnyalatát. Csodaszép arany színe van. Pár másodperc alatt akár az ujjammal és fel tudom kenni és máris indulásra kész vagyok.

Image Hosted by ImageShack.us

Kedvenc szájfényem az újonnan felfedezett hiperolcsó Safari márka 33-as árnyalata. Szuper rózsaszínes-korallos árnyalata van, ami az ajkakon is pont olyan színű mint a tubusban. Azt hiszem nem kell bemutatnom a Max Factor Clump Defy spirálját. Nagyon úgy érzem, hogy jó ideig nem lesz a kedvenceim között másik spirál, ezt ugyanis elég nehéz lenne "letaszítani a trónról". Tesztet olvashatsz róla ITT. Egyre többször kerül elő a fiókomból az essence purse skin anti-spot cover stick nevű korrektor, ami tökéletesen illeszkedik a bőröm árnyalatához, így tényleg nagyon könnyen elfedi a bőrhibákat, és ahogy észrevettem segít eltüntetni (mármint nem csak vizuálisan) a pattanásokat is.

Kedvenc film és könyv: A felolvasó. Kedvenc csürdöngölős muzsika: The Carbonfools - Opened doors.

Mik voltak a ti kedvenceitek februárban?

9 megjegyzés

  1. A Safari szájfényéről hozol tesztet? Kíváncsivá tettél. :)

    A Clump Defy pedig nekem is bekerült a kedvenceim közé februárban, bár a poszt megírása még várat magára, de tényleg letaszíthatatlan kedvencként. :)

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Februárban van a szüli és névnapom is ,tudom így könnyű szeretni:D

      Törlés
  3. Én is szeretem a februárt, egyébként meg alapból imádom a telet és a havat! Jobban szeretem mint a meleget meg a nyarat :)
    Olyan kézkrémem pedig nekem is van, tényleg fincsi az illata, szeretem.
    Adrienn

    VálaszTörlés
  4. Haha én is szeretem a februárt :) de attól még jól esik a meleg

    VálaszTörlés
  5. Szió!
    Hol kapható ez a szájfény?
    Köszönöm!
    Évi ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Én Vácon, a Tibi boltban vettem, de gondolom a legtöbb 100 Ft-os és euros boltban kapható. (:

      Törlés