2012/07/08

NOTD - Sunshine

Sziasztok!
Már nagyon régóta keresem a tökéletes citromsárga lakkot, de eddig mindig melléfogtam. Sokszor azonnal beleszerettem a színbe, de a körmömön citromsárga helyett inkább mustársárgának tűnt, ami viszont már egyáltalán nem tetszett.
Legutóbb amikor a Rossmannban jártam a Rimmel lakkok egy része le volt akciózva 349 Ft-ra. Így sikerült hozzájutnom a 280 Sunshine nevű árnyalathoz.


Hogy őszinte legyek elsőként nem fűztem túl sok reményt hozzá. Túl sok volt már a próbálkozás a sárga lakkokkal, de úgy gondoltam ennyi pénzért megér egy próbát.
Fedés: 3 rétegben kentem fel, de sajnos még így is elég csíkos maradt. Ezt nagyon sajnálom, mert ennél több rétegben semmilyen lakkot nem vagyok hajlandó felkenni, pláne, ha még a száradása sem a legjobb.
Szín: A tökéletes citromsárga! Pont ilyet kerestem. Nem hajaz semmilyen már árnyalatra, színtiszta extra élénk citrom.
Tartósság: A Rimmel szuper tartósságot ígér, és azt kell mondjam, hogy úgy néz ki ezt a próbát is kiállja. Eddig semmi hiba rajta.
Összességében örülök, hogy megvettem, ennyi pénzért meg főleg. Az egyetlen hibája, hogy sok réteg kell belőle.




Nektek mi a kedvenc citromsárga körömlakkotok?

5 megjegyzés

  1. Nagyon szép főleg úgy a díszítéssel. Eddig nekem a She-e lakk volt a kedvencem, de szerintem kipróbálom ezt is.. :)

    VálaszTörlés
  2. Jajj, nagyon szép színe van ennek a lakknak.

    VálaszTörlés
  3. én is múlt héten vettem leárazottan egy rimmel lakkot. az zöld de annak a száradása szupergyors. mire felkentem mind a 10 ujjamra a lakkot addigra megszáradt az egyik kezemen és kenhettem a következő réteget.

    nagyon nagyon tartós. annyira hogy nekem még körömlakklemosóval sem jött le a zöld a körmömről.jelen pillanatban halványzöld színben pompázik a körmöm :D

    VálaszTörlés
  4. Nekem is megvan ez a lakk, de én szoktam egy réteg fehér lakkot a sárga alá és úgy már szép citromsárga lesz :)

    VálaszTörlés