Review: Miss Rose 10-es paletta

2011/09/18
Sziasztok!
Tegnap megint nem bírtam ellenállni, muszáj volt hazahozni magammal ezt a kék/szürke Miss Rose palettát. Szerintem ha lenne törzsvásárlói kártya a Tibiben,  én állnék az első helyen a pontgyűjtésben... :DŐ róla lenne szó. Egy csodaszép, 10 selyemfényű árnyalatot tartalmazó Miss Rose paletta. Nem fogok róla sokat írni, mert csak ismételném önmagamat, mint minden Miss Rose palettánál, így hát beszéljenek helyettem a képek. (:


felső sor alappal

alsó sor alappal


Jellemző a Miss Rose palettákra, hogy nagyon csillámosak, de ennek ne higgyünk mindig. Az első képen láthatjátok, hogy milyenek a festékek mielőtt hozzájuk érnék, a második pedig azt mutatja, hogy milyen lesz utána. Eltűnik ez a felső nagyon csillámos réteg, de a selyemfény továbbra is megmarad.
(Nekem ez nem volt meglepetés, mert minden palettánál így van, de jó tudni azoknak, akik még tapasztalatlanok Miss Rose ügyileg.)

12 megjegyzés on "Review: Miss Rose 10-es paletta"
 1. Hát igen, szerencsére MR palettában még sosem csalódtam, nem úgy mint más drogériás márkánál :)

  VálaszTörlés
 2. Én sem bírtam volna otthagyni , az tuti :$

  VálaszTörlés
 3. jajjj, kék is és gyönyörű is, nekem is kéne:D

  VálaszTörlés
 4. :) hmmm alapból jobban szeretem a matt színeket...de ez? :D jahj tényleg szép bár nekem kicsit sok benne a kék, én az ilyen fekete szürke barnam nagyon sötét kékeket szeretem..ilyen palettát lehet kapni MRba? még nincs MR márkám de nagyon szeretnék, annyi minden jot hallottam rola..:D esetleg matt paletta kapható:

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szépek a színei, most kék mániám van szóval jól jött ez a poszt :)))

  VálaszTörlés
 6. Szépséges. Ájj ezek a Miss Rose-ok mindig kísértésbe hoznak engem is.:D
  (Andi)

  VálaszTörlés
 7. A héten én is elcsábultam egy MR palettára, nagyon szeretem! Jó áron jó minőség, ennyi.:)

  VálaszTörlés
 8. Pesten miért nincs Tibi??:( Ezer éve kutatok Miss Rose krémes pirosító után, eddig csak az Ázsiában találtam 1-2helyen, de ott sem volt a 02es..a Tibiben tuti van:) :((

  VálaszTörlés
 9. hihehtetlen jók ezek a paletták, eddig még nem találkoztam olyannal ami nem lett volna eléggé pigmentált..

  VálaszTörlés
 10. Oké akkor ebből a Tibiből országos láncot kell csinálni.:D:D:D

  VálaszTörlés
 11. Húú,nagyon szép!Jobb is,hogy nem voltam mostanában arra felé,inkább be sem megyek,csak fájdítom a szívem:D Na,de már nincs is olyan messze az az ösztöndíj,akkor bepótolok mindent!:D

  VálaszTörlés

Auto Post Signature

Auto Post Signature