2011/09/18

Review: Miss Rose 10-es paletta

Sziasztok!
Tegnap megint nem bírtam ellenállni, muszáj volt hazahozni magammal ezt a kék/szürke Miss Rose palettát. Szerintem ha lenne törzsvásárlói kártya a Tibiben,  én állnék az első helyen a pontgyűjtésben... :DŐ róla lenne szó. Egy csodaszép, 10 selyemfényű árnyalatot tartalmazó Miss Rose paletta. Nem fogok róla sokat írni, mert csak ismételném önmagamat, mint minden Miss Rose palettánál, így hát beszéljenek helyettem a képek. (:


felső sor alappal

alsó sor alappal


Jellemző a Miss Rose palettákra, hogy nagyon csillámosak, de ennek ne higgyünk mindig. Az első képen láthatjátok, hogy milyenek a festékek mielőtt hozzájuk érnék, a második pedig azt mutatja, hogy milyen lesz utána. Eltűnik ez a felső nagyon csillámos réteg, de a selyemfény továbbra is megmarad.
(Nekem ez nem volt meglepetés, mert minden palettánál így van, de jó tudni azoknak, akik még tapasztalatlanok Miss Rose ügyileg.)

12 megjegyzés

 1. Hát igen, szerencsére MR palettában még sosem csalódtam, nem úgy mint más drogériás márkánál :)

  VálaszTörlés
 2. Én sem bírtam volna otthagyni , az tuti :$

  VálaszTörlés
 3. jajjj, kék is és gyönyörű is, nekem is kéne:D

  VálaszTörlés
 4. :) hmmm alapból jobban szeretem a matt színeket...de ez? :D jahj tényleg szép bár nekem kicsit sok benne a kék, én az ilyen fekete szürke barnam nagyon sötét kékeket szeretem..ilyen palettát lehet kapni MRba? még nincs MR márkám de nagyon szeretnék, annyi minden jot hallottam rola..:D esetleg matt paletta kapható:

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szépek a színei, most kék mániám van szóval jól jött ez a poszt :)))

  VálaszTörlés
 6. Szépséges. Ájj ezek a Miss Rose-ok mindig kísértésbe hoznak engem is.:D
  (Andi)

  VálaszTörlés
 7. A héten én is elcsábultam egy MR palettára, nagyon szeretem! Jó áron jó minőség, ennyi.:)

  VálaszTörlés
 8. Pesten miért nincs Tibi??:( Ezer éve kutatok Miss Rose krémes pirosító után, eddig csak az Ázsiában találtam 1-2helyen, de ott sem volt a 02es..a Tibiben tuti van:) :((

  VálaszTörlés
 9. hihehtetlen jók ezek a paletták, eddig még nem találkoztam olyannal ami nem lett volna eléggé pigmentált..

  VálaszTörlés
 10. Oké akkor ebből a Tibiből országos láncot kell csinálni.:D:D:D

  VálaszTörlés
 11. Húú,nagyon szép!Jobb is,hogy nem voltam mostanában arra felé,inkább be sem megyek,csak fájdítom a szívem:D Na,de már nincs is olyan messze az az ösztöndíj,akkor bepótolok mindent!:D

  VálaszTörlés