2014/08/12

TESZT - Realash - A szempillák titka


Szerencsére soha nem volt problémám a szempilláim állapotával. Én mindig átlagosnak tartottam, de nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam tőletek, hogy spirál nélkül is mennyire hosszúak és göndörek a szempilláim, így ez még több magabiztosságot adott ezzel kapcsolatban. Persze amikor a Realash egyik munkatársa felkeresett, hogy lenne-e kedvem kipróbálni szempilla növesztő terméküket, természetesen igent mondtam, hiszen ki ne szeretne még hosszabb és több szempillát. Ezt így bevezetőnek azért szerettem volna elmondani, mert lehet, hogy más az eredmény annál, akinek kevés és rövid pillái vannak.



Tehát miről is van szó? A Realash a világ legjobb szempilla növelőjének tartja magát. Azt ígéri, hogy a szabadalmaztatott, áttörő szempilla növelő étrend kiegészítőt valódi nőkön tesztelték, és klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy az érzékeny szeműek is nyugodtan használhatják. A márka olyannyira biztos a hatékonyságában, hogy teljes pénz visszafizetési garanciát vállal, így akinek nem válik be, nyugodtan visszaküldheti a terméket.


A terméket minden este kell használni a megtisztított szemhéjon. Akár egy folyékony szemhéjtussal, a felső szempillasor tövébe kell húzni vele egy vékony vonalat. Az alsó szempillákra nem szabad alkalmazni. Használata 8-12 hétig javallott, ez idő alatt fejti ki legjobban a hatását, ezután heti 1-2 alkalomra kell csökkenteni a felvitelét az elért állapot fenntartásához. Nekem érzékeny szemem van, de használata nem okozott semmilyen kellemetlenséget vagy irritációt sem. Egy doboz kb. 4-5 hónapnyi kezelésre elég.


Amint megkaptam, azonnal nagyon kíváncsi voltam rá, hogy vajon ez megint csak az emberek lehúzása lesz (mert elég borsos az ára), vagy tényleg megéri a pénzét, és hatásos lesz. 8 hét használat után elmondhatom, hogy már nincsenek kétségeim. Azt hiszem az előtte-utána képek is elég árulkodóak. Sokkal dúsabbak és erősebbek lettek a szempilláim, többen is megjegyeztétek már, hogy természetes állapotában is olyan, mintha spirált viselnék. Engem abszolút meggyőzött, hiszen tényleg nagyon látványos a végeredmény.

ELŐTTE




UTÁNA





A Realash szempilla kondicionálót a Realash weboldaláról tudjátok megrendelni ITT, ahol számos csomag közül választhattok.


Próbáltátok már ezt a terméket?
Nektek milyen szempilla növesztő módszer/termék vált be a legjobban?

12 megjegyzés

  1. Alsókra miért nem szabad?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondolom azért, mert nem szabad, hogy szembe kerüljön, és ha alulra is tennénk belőle, akkor nem lehetne ezt elkerülni. :)

      Törlés
    2. Vicces, én kenem alulra-fölülre és csak amikor a felső pillasorhoz kenem, akkor megy bele a szemembe és baromira csíp... próbálom óvatosan, de vagy rendesen kenem vagy csíp,na mindegy, túlélem, meg hatékony, szóval :)

      Törlés
  2. Tényleg nagyon szépek a pilláid. Én most készülök kipróbálni az Alverde szempilla növesztőjét, arról is nagyon jókat olvastam és az ára is kedvező

    VálaszTörlés
  3. Tényleg nagyon látványos, és egy kicsit tényleg olyan, mintha lenne rajtad szempillaspirál. Bár nekem alapból is hosszú szempilláim vannak, a teszted alapján tetszik a termék :)

    http://beautyfromregi.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  4. Annyira sok helyen olvasok erről a termékről és mindenkinél olyan szép eredményt hoz, lassan kedvem lesz nekem is kipróbálni :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon meggyőző :) Tetszik, szerintem megrendelem. ;) Egyébként most ahogy láttam a szemöldöködnek is más a formája? :) Mert nagyon jól áll

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem látok változás ta szemöldökömön.. legalábbis mindent ugyanúgy csinálok.. :D

      Törlés
  6. Meglep picit, hogy ennyire hatékony, nagyon szépek lettek a pilláid! Most így is marad vagy "szinten kell tartani"?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 8-12 hetes napi használat után heti 1-2 alkalomra kell csökkenteni a használatát, hogy szinten maradjon. :)

      Törlés
  7. A legolcsóbb megoldás a ricinusolaj :) Egy régi szempillaspirál keféjét lemosod, és azzal viszed fel a szempillákra. Én kb. egy hónapig használtam minden este és nem csak hosszabbak, de sokkal dúsabbak is lettek a szempilláim :).

    VálaszTörlés
  8. Én ricinus olajat szoktam rá kenni a szempillámra és egyszerűen csodálatosak a szempilláim amióta kennem a ricinusolajjal! :)

    VálaszTörlés