2014/03/18

TESZT - Oriflame Pure Nature agyagos arctisztító maszk

Oriflame Pure nature agyagos arctisztító maszk bojtorjánkivonattal

Már egy jó ideje használom az Oriflame Pure nature termékcsaládjának agyagos, bojtorjánkivonatos arctisztító maszkját. Épp ma, amikor az utolsó adagot próbáltam kipréselni a tubusból, akkor jutott eszembe, hogy annak ellenére, hogy mennyire szeretem, még nem is írtam róla a blogon, úgyhogy meg is van a mai tesztalanyunk. :)


A Pure nature termékcsaládnak e mellett még van fehértea-kivonatos hidratáló, valamint jázminkivonatos, lehúzható maszkja is. Ez az agyagos, bojtorjános változat kifejezetten a zsíros, pattanásos bőr ápolására nyújt megoldást.


Hetente 1-2 alkalommal szoktam használni. A megtisztított bőrömre viszem fel 1-2 mm vastagsában, a szem környékét elkerülve. Kb. 15-25 percig szoktam magamon hagyni. Miközben fent van az arcon, enyhe égető érzést lehet érezni, de egyáltalán nem kellemetlen még. Ez alatt az idő alatt teljesen megszárad az arcon, ekkor már húzódik is tőle a bőr. Ez adja meg a jelet, hogy itt az idő lemosni. Ez kicsit hosszabb folyamat. Bő vízzel, alaposan meg kell tisztítani az arcot, majd szárazra törölni.

Használata után azonnal olyan a bőröm, mintha újjászületett volna! Bársonyosan puha és selymes tapintású lesz tőle az arcom, és még enyhe simító hatása is van. Minden felesleges zsírt felszív az arcomról, szép, matt lesz tőle a bőr.





Összességében imádom ezt a terméket, abszolút megéri beszerezni belőle! Egyébként a mostani katalógusban pont akciós, 700 Ft-os áron kapható. Csak azt sajnálom, hogy nincs belőle nagyobb kiszerelés.

Ti próbáltátok már?

6 megjegyzés

  1. Óóó, ha ezt a posztod előbb írod meg, akkor nem a hidratálósat veszem meg. :D Amikor megvettem akkor azzal szórakozott a bőröm, hogy hiába kentem nagyon száraz volt, és sajna a maszk se segít túl sokat, és másnap mintha semmi se történt volna. Erről viszont valahogy senki se győzött meg eddig. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na akkor majd legközelebb. :) Én most a lehúzhatósat rendeltem meg. :P

      Törlés
  2. Én is nagyon szeretem ezt a maszkot!:) Már többször is újravettem, sokat segít a problémás bőrön.Érdekes, nekem nem csíp, inkább olyan nyugtató érzést szoktam észlelni!:)

    VálaszTörlés
  3. Én is használom ezt a maszkot és nagyon bevált. Nekem is ugyanolyan lesz a bőröm tőle, mint ahogyan te leírtad.
    Érdekes egyébként, nekem sem csíp vagy ég egyáltalán.

    VálaszTörlés
  4. ezek szerint tényleg jó mattító hatóanyag a bojtorján, nekem egy Garnier hidratálókrémemben van benne, és amellett hogy jót tesz a bőrnek, szuperül mattít, még akár púder nélkül is vállalható az arcom, pedig elég olajos alapjában :D

    VálaszTörlés
  5. Én is gondolkodtam ezeken, de most van maszkom. Viszont beszereztem egy levendulás-áfonyás tonikot és egy gránátalmás arclemosót. Azok szuperek! :)

    VálaszTörlés