2014/01/01

2013 Kedvenc Termékei

4 megjegyzés

  1. szia!:)
    nagyon szeretem a blogodat, én is szeretek sminkelni, és termékeket nézegetni, szóval kifejezetten kedvenceim a kedvenc-típusú videók, mert sok hasznos dolgot meg lehet belőlük tudni:D főleg, hogy egyébként én is "tusos" lány vagyok, bár még oriflameből egyet sem próbáltam.
    olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tartod tisztán az ecseteidet? szoktad őket mosni, és ha igen, akkor milyen időközönként? és mondjuk milyen ecsetet tudsz ajánlani alapozásra, illetve púderezésre, ami nem túl drága, de egyébként jó? én ilyenekről akár posztot is szívesen látnék, szerintem hasznos információkat tudnál megosztani!:)
    boldog új évet neked, és természetesen boldog névnapot is!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszi szépen és persze neked is boldog újévet! :)

      Én a legtöbbet használt ecsetkészletemet ebayről vettem, de épp tegnap rendeltem újakat is, úgyhogy a közeljövőben biztos lesz ilyen poszt vagy videó.
      Én ezt a készletet szeretem nagyon, ebayen ez nagyon gyakori, biztosan meg fogod találni:
      http://breakfastatfruh.blogspot.hu/2012/05/ecset-varaslas-es-utmutato.html

      Sajnos hajlamos vagyok elhanyagolni az ecsetek tisztítását, és csak havonta egyszer tisztítom meg őket, pedig gyakrabban kellene. Én egy Garnier antibakteriális tusfürdőt használok hozzá, de ha minden igaz, akkor erről lesz szó a következő videómban. :)

      Törlés
  2. Nagyon aranyos volt, hogy a videóban kijavítottad magad. :D Fel sem tűnt igazából, amíg nem olvastam el. :) Nagyon jó kis videó lett. Gratulálok!

    VálaszTörlés