2013/11/30

Oriflame mustra - 17. katalógus

Image Hosted by ImageShack.us

Itt az idő, hogy kihasználjuk az utolsó karácsonyi akciókat, legalábbis az Oriflame-nél. A C17-es katalógus november 28-tól december 18-ig érvényes. Ami pedig külön jó hír: Aki lemaradt volna az előző katalógusról, az még leadhatja a rendelését, ugyanis a két katalógus most egyszerre érvényes december 18-ig!!! Aki még nem látta volna ITT nézheti meg az előző kiadás legjobb akcióit. A C17 katalógus lapozható verziója ITT érhető el.


Image Hosted by ImageShack.us

Univerzális balzsam - 450 Ft
Az előző katalógusban megjelent ribizlis változat mellett most a kókuszos és a natúr verzió is akciósan megvásárolható. Nem akarom ismételni magam, mert azt hiszem ennek a balzsamnak az akcióját mindig kiemelem, de nem véletlen. Barátnőknek nagyon jó ajándék lehet!

Image Hosted by ImageShack.us

Essentials multifunkcionális krém mandulaolajjal - 699 Ft
Essentials multifunkcionális ajakbalzsam mandulaojallal - 499 Ft
Elég volt egyszer megszagolnom és azonnal beleszerettem. Tuti megrendelem őket, valami mennyei illatuk van, tökéletesek lesznek a télre. Egy jó ajakbalzsamra már amúgyis szükségem van. Az essentials multifunkciós krémet még nyáron próbáltam ki a sárgadinnyés verzióban, azt is imádtam, és szerintem ez most sem lesz másképp.

Image Hosted by ImageShack.us

Szappan fenyőillattal - 199 Ft
Kézkrém fenyőillattal 399 Ft
6 db körömreszelő karácsonyi mintával - 599 Ft
Ez a 2 oldal azonnal karácsonyi hangulatba hozott. Itt minden megvan ahhoz, hogy az ünnepek a pihenéssel teljenek. Egyik dologra sincs különösen szükségem, de valahogyan mégis mindegyiket szeretném... :D

Image Hosted by ImageShack.us

S8 Night-szett 3999 Ft
Az S8 Night a kedvenc férfi parfümöm az Oriflame-ben, ez a szett szuper választás lehet bármelyik fréfi szerettünknek. Verhetetlen áron, 3999 Ft-ért lehet a miénk a parfüm, a borotválkozás utáni balzsam és az izzadásgátló zselé, emellé pedig még egy díszdobozt is kapunk ajándékba, így a csomagolással sem kell bajlódnunk.

Image Hosted by ImageShack.us

Divine-szett 3999 Ft
Ez pedig az előző szettnek a női testvére, ugyanis nekem a Divine az egyik nagy kedvencem. A szett tartalma Divine EdT, testápoló krém és egy izzadásgátló dezodor. A díszdoboz itt is ajándék.

Image Hosted by ImageShack.us

Pure Skin pattanáskezelő szett - 2499 Ft
Én még egy Pure Skin terméket sem próbáltam, de nekem eddig mindenki elismerően nyilatkozott róluk. Most a szett keretében egyszerre lehet a tiéd az arclemosó, az arctonik és az arcmaszk, emellé egy dísztasak is jár ajándékba.

Image Hosted by ImageShack.us

Körömápoló szett - 999 Ft
Szintén egy szuper kis ajándék lehet barátnőknek ez a körömápoló szett, melynek tartalma egy Körömnövekedés-serkető, egy 3 db-os körömreszelő készlet (amik milyen szuperül néznek már ki) és egy dísztasak.

Image Hosted by ImageShack.us

HairX Restore Therapy hajvégápoló szérum - 1199 Ft
Nekem a HairX hajtöredezés-gátló szérum is nagy kedvencem volt, szerintem ez a hajvégápoló is hasonlóan hatásos lehet. 


Ti fogtok rendelni valamit? Mit választottatok az előző katalógusból?

6 megjegyzés

  1. Ezekről az univerzális balzsamokról tegnap írtam amolyan tesztszerűséget a blogon. A héten érkezett meg hozzám a ribizlis változat, mennyei illata van :)

    VálaszTörlés
  2. A ribizlis balzsamot megvettem, nagyon finom illata van és jónak is tűnik, de az egyetlen bajom, hogy olyan mütyűr a csomagolás, hogy nehéz kiszedni belőle. Plusz pont a szájánál összeszűkűl. Szép, csak nem túl praktikus :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ezt én sem szeretem benne. Főleg akkor szenvedek, ha hosszú a körmöm (mindig :D), mert akkor lehetetlen úgy kiszedni belőle, hogy ne menjen a körmöm alá... és az viszont nagyon frusztráló :D

      Törlés
    2. Igen, ezzel nekem is problémám van, de mivel én általában a számra használom, így egy rúzsecsettel szoktam kivenni belőle, amivel egyből tudom is a számra kenni. :)

      Törlés
  3. Na rendeltem egy Divine parfüm szettet ajándék díszdobozzal,amit nem kaptam meg,a szett részei egyesével jöttek,pedig ajándékba lett volna. Direkt a doboz miatt választottam karácsonyra. :(

    VálaszTörlés
  4. :O És szóltál emiatt a tanácsadódnak ? Nem lehet, hogy csak ő felejtette el? Vagy hiány volt belőle?

    VálaszTörlés