2013/08/20

Online vásárlás csalódások + Blog Sale

Image Hosted by ImageShack.us

Facebookon említettem, hogy múlt héten két rendelésem is megérkezett, de sajnos mindkettőből nagy csalódás lett. Személy szerint imádok online vásárolni, és gyakorlatilag több időt töltök webshopokban, mint egy valódi üzlet próbafülkéjében. Ilyenkor nyugodtan válogathatok órákon át, ahelyett, hogy leszakadna a lábam a sok mászkálástól, és persze milyen izgalmas már a csomagokra várni. Sajnos mindennek megvan az árnyoldala, és néha visszanyal a fagyi. A mai posztban ezt az esetet láthatjátok. (Egyik darabnak sem a minőségével van gond, hanem egyszerűen nem tetszik, így akit érdekel, az megveheti tőlem ezeket.)


Az első és egyben legnagyobb csalódásom a képen látható táska. Már több helyen láttem ezt a csipkés darabot, és régóta áhítoztam utána, így megrendeltem. Sajnos egyáltalán nem olyat kaptam, mint amire a kép alapján (ITT) számítottam. Nekem már túlságosan fehér, a kép alapján inkább halvány bézsnek képzeltem el. A képen a cipzárok ezüst színűek voltak, a valóságban viszont nagyon erős arany színűek. Ezek miatt én biztos nem fogom hordani. Egyébként a táska kialakítása és mérete tökéletes, pont emiatt is fáj a szívem nagyon. Van még hozzá egy hosszú pánt, így vállra is lehet akasztani, illetve belül is több kis zseb található.
Eredeti áron 2500 Ft körül volt + PK

Eladási ára: 2000 Ft + PK - Eladva

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

A következő darab a képen látható rövidnadrág. Szintén a kép alapján tetszett, de élőben csalódás volt. A Persun oldalán több képet is láthattok róla, aki érdeklődik iránta mindenképp nézze meg, ott jobban látszik. Mérete S, de én inább XS-nek mondanám.
Eredeti ára: 3600 Ft körül

Eladási ára: 1500 Ft + PK - Eladva

Image Hosted by ImageShack.us

A weboldalon látott kép alapján tökéletes ruhának gondoltam. Felül csipke, mell alatt szép gyöngy díszítéssel, alul selyem tulipán szoknyával. Mivel szuper áron volt, gondoltam adok neki egy próbát, de a valóságban nem tetszik. Amennyiben van rá érdeklődő, szívesen eladom, ha nincs, akkor valószínűleg levágom a felsőrészét, szoknyaként fogom hordani.
Eredeti ára: 3100 Ft + PK

Eladási ára: 1800 Ft + PK - Foglalt

Image Hosted by ImageShack.us

A következő családósám, amit szerencsére sikerült nagyjából megmentenem, ez a baglyos karperec. Nagyon tetszenek a baglyos kiegészítők, és ez a darab már nagyon régóta birizgálja a fantáziámat, így megrendeltem. Ha megnézitek az eredeti képeket, látni, hogy a bagoly óarany. Na ez az, ami a valóságban nincs így. Amik az eredeti képen létszódnak fekete pöttyök, tehát az óaranyhoz tartozó sötétebb részek, egyáltalán nincsenek rajta. Teljesen sima, rikító, giccs aranyban érkezik. :( Mivel nagyon fájt érte a szívem, fekete alkoholos filccel bepöttyöztem. Szerintem nem látszik, hogy DIY lenne, ti mit szóltok?

Image Hosted by ImageShack.us

Vásárlás menete:
Amennyiben szeretnéd az adott darabot, írd meg kommentben, és az foglalttá válik. A fizetés előreutalással történik, a termék akkor lesz a tiéd, ha már megérkezett a pénz.
A postaköltséget a Magyar Posta szabályai alapján számítom, te döntöd el, hogy hogyan adjam fel.

11 megjegyzés

  1. Uristen pedig az a feer taska elsatasra szerelem kar h doglalt:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha valamiért mégis felszabadul, akkor majd írok :)

      Törlés
  2. Kar, hogy a fehér csokros ruhácskába nem csalódtál :-( azt szívesen megvennem :-))

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Én szeretném lefoglalni a rövidnadrágot és a ruhát.
    Írtam emailt is.

    VálaszTörlés
  4. a táskával én is szemeztem már, csak én e-bayen néztem. de most már félek megrendelni, pedig szép. csak az az arany cipzár nem igazán az én stílusom. :/

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Én nem foglalni szeretnék,hanem inkább az oldal iránt érdeklődni? Mennyire jó az oldal és mennyire tuja biztosítani azt,hogy meg is kapom a terméket? Esetleg én egy bejegyzést is szívesen olvasnék róla!
    ( :

    VálaszTörlés
  6. http://www.martofchina.com/ -erre az oldalra gondoltam :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az oldal teljesen megbízható, kb. 1 hónap alatt érkezik meg a csomag. Itt írtam a rendelés menetéről:
      http://breakfastatfruh.blogspot.hu/2013/07/ootd-like-princess-rendeles-menete-mart.html

      Törlés