2013/07/01

Hónap kedvencei - Június

Image Hosted by ImageShack.us

Nehéz elhinni, de 2013 felén máris túl vagyunk. Mindig a Hónap kedvencei posztnál szembesülök azzal, hogy milyen gyorsan is telik az idő. A júniust iszonyat hőség jellemezte, épp ezért nem viseltem túl sok sminket, ez megmutatkozik a kedvenceimnél is.

A Rúzs TAG révén egyre többször nyúlok olyan rúzsokhoz, amiket eddig valamiért nem használtam olyan nagy lelkesedéssel. A Max Factor Flipstick-jéről ITT már írtam. Nagyon praktius kis termék, imádom a színét és a krémes állagát. Szintén egy újra felfedezett nálam az Oriflame Pure Colour Desert Rose árnyalatú rúzsa. Tökéletes babapink, nagyon szeretem az ajkaimon.


Az Oriflame Essentials dinnyés multiunkciós krémről és arcmaszkról ITT már írtam részletesebben. A lelkesedésem azóta sem apadt. A legfinomabb illatú termékek, amivel eddig valaha találkoztam. Meglepő módon de a krém tényleg multifunkciós, egyaránt bevált az arcomon és a testemen is. Az arcmaszk azonnal felfrissít, ami nagyon jól jött júniusban. Együttes használatukkal az arcbőröm sokkal puhább és selymesebb lett.

A hajápolási rutinom szerves részévé vált a Kallos hajvégápoló szérum, amit verhetetlen, 400 Ft-os áron vettem. Többször írtam már, hogy mennyire könnyen szálkásodnak és töredeznek a hajvégeim. Számtalan terméket próbáltam már, drágábbat, olcsóbbat egyaránt. Érdekes, hogy pont a legalacsonyabb árú termék vált be a legjobban. Sokkal selymesebb és puhább a hajam amióta használom.

Nektek mik voltak a kedvenc termékeitek júniusban?

5 megjegyzés

  1. Szio! Azt szeretnem kerdezni hogy bevallt neked az oriflame ever lasting(nemtudom pontosan igy van-e a neve) alapozo? Szeretnek eggyet a heten en rendelni es kivancsi vagyok a velemenyedre!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Egyelőre még nem merek róla teljes véleményt mondani, mert még csak tesztelgetem, eddig nem használtam túl sokat. Eddig azt mondanám, hogy közepes a fedése, picit fényes, de púderrel el lehet tüntetni. Közepesnek értékelném, eddig.. :D Ha problémás a bőröd, nem ajánlom, viszont apróbb bőrhibákra elég. :)

      Törlés
  2. Koszi szepen a valaszt! A borom elegge erzekeny, ugy hogy lehet megmaradok a Maybellin BB kremnel. Esetleg meg volt valamilyen alapozos tapasztalatod?(pozitiv)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nagyon szerettem a Max Factor Xperience alapozóját, nyárra pedig nálam az essence pure skin színezett hidratálója a befutó :)

      Törlés
  3. Jajj az a hajvégápoló nekünk is megvan, tesóm imádja :)

    VálaszTörlés