2013/06/20

TESZT: Max Factor Flipstick - Boreal Mauve

Image Hosted by ImageShack.us

Ekkora hőségben nincs túl sok kedvem sminkelni, ilyen esetekben legtöbbször az élénk színű rúzsokra esik a választásom. A Max Factor Flipstick Boreal Mauve árnylatú kétvégű rúzsa már elég régóta megvan, de eddig valahogy nem használtam. Aztán amikor a múlt héten megírtam a Rúzs TAG-et megakadt rajta a szemem, és nem értettem, hogy eddig miért raktam félre. Azóta szinte minden nap ehhez nyúlok, nagyon nagy kedvencem lett.


Image Hosted by ImageShack.us

Már maga a kivitelezés is nagyon tetszik, hogy egy termékben egyszerre két rúzst kapunk. A világosabb árnyalat (1) egy igazi barbies rózsaszín, feltünően sok csillámmal, míg a másik oldalt (2) egy erőteljes színű sötétebb árnyalat van, csillámok nélkül. Ez nagyon jól építhető, ha az ujjunkal csak beleütögejtünk az ajkainkba természetes lesz a végeredmény, de ha közvetlenül visszük fel brutális pinket kapunk. 
Én legtöbbször a két árnyalatot egyszerre használom (3.). Elsőként felviszem a sötétebb színt, ilyenkor kevés mennyiséget használok, majd ezután jöhet a világosabb. Az így kapott végeredmény szerintem a legszebb.

Mindkét rúzs egyaránt nagyon krémes, szuper könnyű a felvitel. A kapott végeredmény szép egyenletes lesz, enyhén fényes. Nekem órákon át kitűnően tart, amikor elkezd kopni leginkább a fényesség tűnik el, de a szín megmarad, szinte beépül az ajkakba. Oly annyira tartós, hogy még sminklemosóval is kisebb kihívás leszedni, bár számomra ez inkább pozitívum. Egyáltalán nem szárít, sőt szerintem kifejezetten jót tesz az ajkaknak.

Nekem nagyon tetszik ez a kettő az egyben dolog. Tök jó, hogy csak egy terméket kell a táskámba raknom, de gyakorlatilag mégis 3 rúzs van rajtam. (A gond maximum akkor lehet, ha az egyik árnyalat nem tetszik, de mégis magaddal kell hurcolnod.)
Összességében nagyon meg vagyok vele elégedve, nyárra egy igazán hasznos kis termék lesz.

Image Hosted by ImageShack.us
Follow on Bloglovin

7 megjegyzés

  1. Ép a tökéletes pink rúzst keresem! Azt hiszem, ez kell! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó szín, tetszik, igazi csajos :P

    VálaszTörlés
  3. szia nagyon tetszik a blogod:)) fel is iratoztam
    Ha nem nagy gond megkérhetlek , hogy kövess vissza?:))
    A blog: zsanibia.blogspot.com
    köszönöm előre is :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jól áll Neked ez az árnyalat!

    VálaszTörlés
  5. nagyon szép szín, nekem vörösben volt egyetlen hátránya hogy elképesztően szárítja az ajkakat:/

    VálaszTörlés
  6. :S :S komolyan? pedig én nagyon szeretem a textúráját, meg utána a krémes hatást. Nekem egyáltalán nem szárít.. :S

    VálaszTörlés