2013/06/29

NOTD - Metal Pink


Sziasztok! A bloggervilágban gyorsan tarolt és végigsöpört a Lovely az újdonságaival, így én is engedtem a csábításnak és legutóbbi Rossmannban tett látogatásomkor magammal hoztam a Lovely Classic 246-os árnyalatát. Már nagyon régóta vadászom a Lovely kék homok hatású lakkját, nekem eddig az a kedvencem az újdonságok közül, de bárhova megyek, sehol sincs már belőle... :( Viszont ezúttal nem akartam már megint üres kézzel hazatérni, így végül erre a rózsaszín lakkra esett a választásom. 

Imádom az ilyen extrém csillámos lakkokat mint ez az árnyalat. Telis tele van apró ezüst csillámokkal, napfényben csakúgy szikrázik és néha egész különleges, enyhén kék fénye van. 
Két rétegben fed tökéletesen. Vigyázni kell, hogy egyszerre ne vigyünk fel túl sok festéket, mert könnyen megfolyik és összegyűlik egy pontban. A rétegek között nem kell sokat várni, mire kész lettem az egyik kezemmel, már mehettem is vissza a másikra. A 2. réteg is gyorsan megszárad, nem gyűrődik.
Ma van 5. napja a körmeimen, és eddig tökéletesen bírja, még egy apró lepattogás sincs rajta sehol!
Összességében nekem nekem nagyon tetszik a lakk. Ár-érték arányban is kiváló. Csak azt sajnálom, hogy a kék még mindig nincs meg... :(


Follow on Bloglovin
Az utóbbi időben nagyon leragadtam az egyszerű körmöknél, mostanában nem nagyon volt időm pepecselni. Viszont a telefonomban elég szép mennyiségű kép gyűlt össze az Inspiráció mappában, úgyhogy amint leszedem ezt a lakkot, átevezek izgalmasabb vizekre. :)

4 megjegyzés

  1. Én a piros homokahatású lakkra vadászom már hetek óta. Nálunk abból nincs sehol. :(
    A kék már megvan. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mázlista, ahová én járok, ott meg a piros van :D Lehet, azt kellene megvennem .. Bár most, ha visszamennék biztos már abból sem lenne :D

      Törlés
  2. Csoda szép *.* vettem egy halom Lovely lakkot, de ez nem értem hogy kerülte el a figyelmem. Nagyon illik hozzád :)

    VálaszTörlés