2013/05/16

TESZT: Sally Hansen Hard As Nails Nylon + Retinol ápoló lakk

Image Hosted by ImageShack.us

Sziasztok! Ma egy tesztet hoztam nektek, méghozzá a Sally Hansen Hard As Nails ápoló lakkot fogom nektek bemutatni. Néhány szerencsés kivételével mindenki ismeri a tipikus körömgondokat: töredezés, beszakadás, barázdáltság stb. Ez a Sally Hansen ápoló lakk, ami nylont és retinolt is tartalmaz, ezekre a problémákra kínál tökéletes megoldást. Lássuk mennyire válik is be.

Amikor megkaptam a lakkot, nagy izgatottsággal kezdtem el a használatát, mert bár nagy általánosságban gyorsan nő a körmöm és erősek is, de időről időre visszatérő probléma nálam a beszakadás és a kettéhasadás. Arról meg ne is beszéljünk, hogy mennyire barázdált és hullámos a körmöm. Ezért is szeretek annyira körmöt festeni, mert ezt a problémát könnyen eltünteti.

Image Hosted by ImageShack.us

A lakkot minden használat során ajánlott 2-3 rétegben felvinni. Eddig én körülbelül 6-7 alkalommal használtam, és kb. a második után már érezhető volt a változás. A körmeim lényegesebben sokkal erősebbek és ellenállóbbak lettek. Már nem töredezik és hasad, így akinek hasonló problémája van, ez az ápoló lakk mindenképpen jó megoldás lehet. Sajnos a barázdáltságot nálam egyáltalán nem szüntette meg, ebből a szempontból ugyanolyan a körmöm, mint amilyen eddig is volt.

Én ezt a Sally Hansen Hard As Nails lakkot nem csak ápoló lakként, hanem fedőlakként is használom. Brutál fényesek lettek tőle a körmeim, és az alatta lévő lakk is sokkal tovább bírta. Nagyon könnyen eloszlik a körmön, gyorsan is szárad, és nagyon tartós is.

Image Hosted by ImageShack.us

Összességében én nagyon megszerettem, mint fedő-, mint ápoló lakként egyaránt. Sokkal erősebbek lettek tőle a körmeim. Az egyetlen negatívum, hogy a barázdáimat nem tüntette el.

Bevált termékek barázdák ellen?
Valaki próbálta már ezt a Sally Hansen ápoló lakkot?

3 megjegyzés

  1. A leírásod alapján jónak tűnik. Megkérdezhetem mennyi volt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha jól tudom, 1499 Ft az ajánlott fogyasztói ára :)

      Törlés
  2. Én szemeztem vele, de most egy Orly proteines körömápolóval próbálkozom.

    VálaszTörlés