2013/02/08

Pandora Valentin-napi szelencéje

Image Hosted by ImageShack.us

Gyönyörűen megmunkált sterling ezüst, pavé foglalat, vörös cirkóniakő, fekete kristály, rózsaszín tűzzománc, gyémánt és 14 karátos aranydíszítés teszi ellenállhatatlanná a Pandora idei Valentin-napi kollekcióját. A ragyogó charmok az első találkozások és a lehengerlő szerelmek igéző jelképei, amelyek még a legnagyobb hidegben is felforralják az érzelmeket.

Image Hosted by ImageShack.us


Egy fenségesen tündöklő drágakővel díszített sterling ezüst vagy arany ékszer felejthetetlen ajándék és kitűnő módja az érzelmek kifejezésének. A rózsaszín tűzzománc fiatal bájt kölcsönöz viselőjének, a cirkóniakövek lágysága kifinomultságot, kedvességet és eleganciát sugároz, a fekete színű kristály egy határozott nő ajándéka, magabiztosságról árulkodik. Így egy úriember nem egyszerűen szavakba öntve mondhatja el, hogy csodálatos nőnek tekinti párját, hanem egy örök szimbólummal is.



Az aprólékos ötvösmunkával díszített nemesfém művészien adja vissza azt az érzést, amikor valakiért először dobban meg a szívünk. Ahogy minden nő más és más vonásokkal hódít, úgy a szerelmek természete is különböző, és ezt az egyedi karkötő koncepciójáról ismert ékszergyártó is tudja. Ezért álmodta meg az egyesével láncra fűzhető charmok, a személyre szabható karkötő ötletét, és kínál tizenhárom éve olyan varázslatos ékszereket, amelyek minden hölgy saját történetét mesélik el.

A Pandora számára öröm ajándékozni, ezért különleges meglepetéssel készül az idei Valentin-napra. Az, aki február 8. és 14. között legalább 25 900 forint értékben vásárol, ajándékként egy LOVE feliratú sterling ezüst charmot kap ajándékba.




Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

1 megjegyzés

  1. Huhh ezek nagyon szépek. Örülnék, ha kapnák ilyet, de sajnos pasi hiányában nem sok esélyt látok rá, :DD Magamnak venni meg elég gáz.

    VálaszTörlés