2013/01/08

TESZT: Oriflame HairX hajtöredezést gátló szérum

Image Hosted by ImageShack.us

Sziasztok! A mai bejegyzésben a hajápolási rutinom egyik olyan csodaszeréről fogok írni, ami az Oriflame HairX hajtöredezést gátló szérum. Már többször is írtam, hogy az én hajam legnagyobb problémája a töredezés, és a száraz hajvégek. Amikor az egyik barátnőm a mennyekig magasztalta a termékcsalád balzsamját, akkor gondoltam úgy, hogy nem árthat ha adok neki egy próbát.
Maga a termék egy 30 ml-s kis pumpás üvegcsében van. 1299 Ft az akciós ára. Hajmosás után, a törölközőszáraz hajvégekre kell felvinni. Én kb. 5-10 cm magasságban szoktam. Bár a leírásban nedves haj szerepel, de én néha szárítás után is fel szoktam vinni, és a hatása ugyanolyan lesz.
Teljesen olajos állaga van, néhány pumpányi elég belőle, máskülönben ragacsos lesz tőle a haj, úgyhogy senki ne vigye túlzásba a mennyiséget, mert attól az eredmény csak rosszabb lesz.
Nagyon meg vagyok vele elégedve, nagyon jól felveszi a harcot a töredezett hajvégekkel szemben. Amióta használom sokkal egészségesebbek, fényesebbek a hajvégeim, nem tűnik olyan száraznak mint előtte. Akinek göndör haja van az tudja, hogy milyen bosszantóan csúnya tud lenni amikor a fürtök vége szálanként szétáll és "kefés" lesz a hajvég. Szerencsére ez a problémám is megszűnt, így göndör hajúaknak bátran ajánlom.
Nagyon sok hajvégápolót és balzsamot próbáltam már ez a probléma ellen, és eddig nekem ez vált be a legjobban. Ár-érték arányban is megállja a helyét, az illata is nagyon kellemes.

Image Hosted by ImageShack.us

8 megjegyzés

  1. uuu gyönyörű hajad van *.*

    VálaszTörlés
  2. Egy ideje szemezek ezzel a termékkel,lehet az Avonos után kipróbálom ezt is. A hajad meg nagyon szép: )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Régen én is használtam az Avonosat is, de szerintem ez sokkal jobb, úgyhogy mindenképp próbáld ki (: és köszi

      Törlés