2013/01/05

TESZT: 3 szempillaspirál 2000 Ft alatt

Image Hosted by ImageShack.us

Sziasztok! A mai bejegyzésben három olyan szempillaspirált fogok nektek megmutatni, amelyek nagyon elérhető áron kaphatóak, és emelett szuperül is végzik a munkájukat. Tehát mai tesztalanyaim: az NYC Show Time dúsító spirál, az essence I love extreme volume spirál és a miss sporty Studio Lash 3D Volumythic szempillaspirál. Mindhárom márka nagy kedvencem, így csak ajánlani tudom őket!
miss sporty Studio Lash 3D Volumythic szempillaspirál

Image Hosted by ImageShack.us

Elsőként nézzük a miss sporty Studio Lash 3D Volumythic szempillaspirált. Ennek a különlegessége a keféjében rejlik. A hajlított formájáról kapta a 3D-s elnevezést. Ez valóban megkönnyíti a felvitelt, mert teljesen illeszkedik a szempilla eredeti vonalához, így már egy-két húzásra el lehet vele érni az összes szálat. Gumis keféről van szó, én nagyon szeretem ezt a megoldást is, tudom, hogy sokan kerülik őket, pedig nem kellene. Nagyon szépen dúsít és hosszabít is egyszerre. Nem lesz szuper drámai a végeredmény, de hétköznapokra tökéletes választás lehet.

Image Hosted by ImageShack.us

NYC Show Time eye brightening szempillaspirál

Image Hosted by ImageShack.us

Mielőtt bármit is írnék, már most le kell szögeznem, hogy a három spirál közül ez az NYC Show time szempillaspirál a kedvencem. A keféjén semmilyen különlegesség nincs így első ránézésre, sima sörtés (nem gumis). Éppen ezért nagyon meglepő volt számomra, hogy míg a legtöbb márka igyekszik kifejleszteni a különlegesebbnél különlegesebb formájú keféket, az NYC ezzel az egyszerű kivitelezéssel milyen szuper hatást tud elérni. Hihetetlenül meghosszabbítja és dúsítja a szempillákat, de úgy, hogy a végeredmény teljesen természetes marad. Nem lesz egyáltalán csomós, egyenként szétválasztja a szálakat, így ettől olyan, mintha eredetileg lennének brutál hosszúak a szempilláim. Másik különlegessége, hogy apró csillámok vannak a festékben, de csak visszafogott mennyiségben. Csak nagyon közelről lehet észrevenni, de ettől hihetetlen különleges tud lenni.
Nálam 10/10. (Felveszi a versenyt az abszolút kedvenc Max Factor 200 Calorie-val)

Image Hosted by ImageShack.us

essence I love extreme volume szempillaspirál

Image Hosted by ImageShack.us

Azt kell hogy mondjam, elsőre egyáltalán nem nyűgözött le ez az essence I love extreme szempillaspirál. Kicsit csalódott is voltam emiatt, mert nagyon elfogult vagyok az essence termékekkel kapcsolatban. Fő problémám a kefével van. Nagyon vastag és túl sűrűek a sörtéi, így egyszerre nagyon sok festéket vesz fel. Emiatt nehéz a felvitel. Használat előtt le kell húzni a keféről a festékfölösleget, utána jöhet a használat, ami viszont elég bonyolult, mert a kefe mérete miatt a kisebb szálakat nagyon nehéz eléri és a sarkokban lehetetlen dolgozni. Ráadásul csomósodik is, nem választja szét eléggé a pillákat. Így a végeredmény számomra túl természetellenes.
Ez volt az első benyomásom használatkor. Ami viszont érdekes, hogy kb. 1 óra elteltével amikor belenéztem a tükörbe, már nyoma sem volt ennek a természetellenes hatásnak. Lehet, hogy ezt "kipislogtam" belőle, vagy én nem tudom, de így a szempilláim már hihetetlen hosszúak és dúsak voltak, anélkül, hogy úgy néztem volna ki, mint akinek túl sok festék van a szemém.
Így a végeredménnyel már nagyon elégedett vagyok, de sajnos a kefe nálam akkor is negatívum.

Image Hosted by ImageShack.us

13 megjegyzés

  1. De jó, hogy most írtad meg ezt a posztot, épp meg akarom venni az NYC spirált, nagyon kíváncsi vagyok rá, mióta tudom, hogy lesz egy ilyen spiráljuk :) Most még jobban meggyőztél, hogy ezt meg kell vennem :) Egyébként mennyibe kerül?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát én csak ajánlani tudom. (: 799 Ft az ára

      Törlés
  2. Valóban szép a végeredmény a NYC-vel! Nagyon természetes hatású. Most nekem is meg kell vennem! :D

    VálaszTörlés
  3. Az NYC spirál nagyon szimpi, a MS megvan, egészen megszerettem, az essencet meg a tesómnak adtam, de eléggé fájó szívvel :D

    VálaszTörlés
  4. de jó, ez jól jött:) én eddig az essencet használtam, és imádtam, de akkor most majd megveszem az nyc spirált inkább :))

    VálaszTörlés
  5. hu, mind a három nagyon jó, így most választani se tudok :D

    VálaszTörlés
  6. Nem rég vettem meg a NYC big boldot! Pozitív csalódás ért! :O Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó! Simán köröz jó pár, több ezres spirált! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mostanában én is egyre többször tapasztalom, hogy az ár nem számít semmit.. de ennek mondjuk csak örülök :D

      Törlés
  7. én is örülök a posztnak nekem is kellene már egy új szempillaspirál. az abszolút kedvenceim a maybelline-nek de azoknak annyira felment az áruk, hogy nem mindig jön úgy ki a lépés, hogy 2400 Ft-ért megvegyem:/ ilyenkor szoktam olcsóbb spirált venni, csak még nincs meg a tökéletes alternatíva.:/ (legutóbb egy nyc és essence kombót használtam, de annyira nem nyűgöztek le sajnos:/)
    a te teszted közül az essence, és miss porty ami elsőre tetszetős:)

    VálaszTörlés
  8. Bocs, hogy itt kötözködök, de a tartósságról nem írtál, és nagyon érdekelne :) (leginkább a NYC).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsi, hogy ez kimaradt. Nekem a legtöbb spirál ugyanolyan tartós :D Nem tudom, hogy lehet. De ezek közül mindhárom kibír egy egész napot.

      Törlés
    2. Köszi a választ! Ennyi lenne csak a tartósságot illetően az elvárás, hogy egy vagy legalább egy fél napot kibírjon. Remélem, még akad belőle a boltokban, mert azt olvastam, hogy ez a spirál az őszi trendkiadás része, de ezer éve nem jártam Rossmannban, nem tudom, milyen a felhozatal.

      Törlés
    3. Szerinem még biztosan kell lennie (:

      Törlés