2013/01/04

NOTD - Must have


Sziasztok! Ma egy igencsak merész színű körömlakkot fogok nektek megmutatni, ami nem más, mint a Lovely Must Have 24-es számú árnyalata. Már sokszor álltam meg a Rossmannban a kollekció előtt, mert nagyon tetszettek ezek a szuper csillogós színek, de mindig féltem, hogy nem fognak majd eléggé, ezért otthagytam őket. Most viszont szerencsém volt, mert pont egy ilyen lakkot kaptam ajándékba egy osztálytársamtól.


Szerencsére félelmeim alaptalannak bizonyoltak, mert már egy rétegben szuper jól fedett, másodikra pedig tökéletesen egyenletes, erőteljes árnyalatot lehet kapni. Felvitele könnyű, nem csíkozódik. Ezernyi apró pici csillám van benne, ezért csodálatosan néz ki, ha rá esik a fény (de egyébként akkor is ha nem). Tudom, hogy a kék színt sokan nem szeretik a körmön, mert sokaknak túlságosan szokatlan, de aki eddig ódzokodott tőle, annak nagyon ajánlom ezt az árnyalatot, mert ez nagy valószínűséggel eloszlatja minden kétségét. Nagyon különleges szín, aminek ellenállhatatlan a ragyogása.
Ha jól számolom most van 4. napja a körmömön, és teljesen híbátlan, így azt hiszem a tartóssággal kapcsolatban sem lehet semmilyen kifogásom. 5/5
Most nem emlékszem egész pontosan, de ha jól tudom, 399 vagy 499 Ft-os áron lehet megvásárolni őket. (Aki tudja, az kisegíthetne. :D)

8 megjegyzés

  1. Egy kicsit sajnálom, hogy a jó múltkor e helyett egy másmilyen kék lakkot hoztam el, mert ennek olyan gyönyörű árnyalata van :)

    VálaszTörlés
  2. ilyesmi színű gél-lakkom van és imádom!!!

    VálaszTörlés
  3. nagyon szép kék! most látom csak, hogy egyforma mintázatú a bloghátterünk :))

    VálaszTörlés
  4. de szép én is most postoltam hasonló lakkokról! :P

    VálaszTörlés
  5. gyönyörű, imádom a kék lakkokat. *-*
    párszor már szemeztem vele, de végülis mindig otthagytam. :/

    VálaszTörlés
  6. Annyira jó színe van!
    Nekem ez a lakk az egyik 2012-es kedvencem :)

    VálaszTörlés