2012/09/24

Oasap vs. eBay - Cheap & Chick

Sziasztok! Tudjátok, hogy nagyon szeretek interneten vásárolni, különösen ékszereket, kiegészítőket, mert ott biztosan nem lehet elhibázni a méretet. Gondolom mindannyian ismeritek az Oasap nevű oldalt. Mielőtt már most kilépnétek, és itt hagynátok: nem, ez nem egy Oasap reklám lesz.
Az Oasapnek vannak előnyei és hátrányai is, nem fogom se védeni, se dicsőíteni, csak leírom a tényeket. Konkrétan az Oasap egy olyan oldal, ahol igényesebb eBay termékek ki vannak válogatva, kétszer, háromszor annyi árért. A termék ugyanaz, a felárért kapunk egy gyors és megbíszható kiszállítást, na meg persze kell egy kis haszon a cégnek is. 
A mai bejegyzésben összegyűjtöttem nektek néhány olyan terméket, amit megtalálhattok ebayen is, csak jóval olcsóbban. Vásárlásra fel! (:





eBay 3.79$
Oasap 38$






Ha hasznosnak találtátok a mai bejegyzést, és érdekelne titeket még hasonló, akkor írjátok meg! (:

11 megjegyzés

  1. Szia!
    Szerintem igen hasznos volt.Bár én csak Ebay függő vagyok.De itt látszik hányan akarják kihasználni hogy az ebay olcsó,és aki nem figyel többet fizet ugyan azért.

    VálaszTörlés
  2. Azért ez durva.. Mármint én is rájöttem erre, csak nem néztem ennyire az adatokat, hogy mennyivel drágább is..

    VálaszTörlés
  3. JAj Fruzsi köszi ezt a postot, kedvencekbe rakom :)

    VálaszTörlés
  4. Persze, ez annak aki ebay fan már az első pillanatban leesett :) Tényleg az az egész lényege amit leírtál, hogy megcsinálják a vásárló helyett az előszűrést az ebay-ről :)

    VálaszTörlés
  5. Jó kis post volt, jöhet még ilyen :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon hasznos volt, pont most nézegetem az ebayt. Még sosem rendeltem külföldről annyira macerásnak tűnik ez az egész licitálás, paypal meg a többi:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyáltalán nem macerás, csak az eleje döcögős. :) Utána akár három kattintás és egy hónap múlva becsenget a 2 dolláros csomag.

      Törlés
  7. Ez valóban így van, én eddig csak ebayről rendeltem, mert sokkal jobban megéri. Nagyon hasznos bejegyzés volt! :) Indult nálam egy nyereményjáték, ha gondolod kukkants be hozzám: http://lookfancy.blogspot.hu/2012/09/oszi-nyeremenyjatek.html

    VálaszTörlés
  8. Látjátok,mēgis egy kèt bloggerina kèpes magát alàzni az Oasap elött............a sz@r kinai piacos cuccokèrt.

    VálaszTörlés
  9. Én kiléptem az Oasap programból, elegem volt, meguntam, nem jött a kredit, és egyszerűen.. nincs szükségem a holmijukra..

    VálaszTörlés