2012/05/03

TESZT: Adidas for Women Smooth

Sziasztok! Ma egy új kedvenc termékemet szeretném nektek közelebbről is bemutatni. Ez pedig nem más, mint az Adidas for Women Smooth nevű hidratáló tusfürdője. Körülbelül 2 hete használom napi rendszerességel, úgyhogy azt hiszem kellően kiismertük egymást. Ha titeket is érdekel (már pedig én erősen ajánlom), akkor olvassatok tovább. (:



Az Adidas idén egy megújult tusfürdőcsaládot dobott a piacra, amelyben a sportosság mellett előkelő helyett kapott a nőiesség is. 6 különböző termék közül választhatja ki mindenki az igényeinek megfelelő darabot:

Vitality – masszázsgyöngyökkel gazdagítva felpezsdíti tested és lelked. Egy serkentő tusfürdő, amely energiával tölti fel bőrödet. Kapcsolj ki, és töltődj fel!

Fresh – hűsítő mentával gazdagítva felfrissít. Egy gyengéd tusfürdő, melytől bőröd szinte újjászületik. Kapcsolj ki, és légy friss!

Happy – zamatos gyümölcsökkel gazdagítva jókedvre derít. Egy pezsdítő tusfürdő, amelytől derűsnek érzed magad. Légy vidám, és élj a maximumon!

Relax – virágos jegyekkel gazdagítva megnyugtatja tested és lelked egyaránt. Kapcsolj ki, és érezd a zen hatást!!

Smooth – mikrogyöngyökkel gazdagítva segíti bőröd megújulását! Egy ápoló tusfürdő, amely simává varázsolja a bőröd. Élvezd a selymességet, és légy sugárzó!

Protect – gyapot tejjel gazdagítva védőn beburkolja tested és lelked egyaránt. Egy krémes tusfürdő, amely táplálja, és bársonyossá varázsolja a száraz bőrt. Élvezd az extra gondoskodást, és kényeztesd magad!



Nekem a Smooth nevű tusfürdőt volt szerencsém kipróbálni, és szuper tapasztalataim vannak. Először is a fejemben az Adidas termékek, mint kozmetikumok főleg férfi verzióban éltek a tudatomban ( annak ellenére, hogy régen az egyik kedvenc parfümöm Adidas volt), de valljuk be, azért legtöbbször a családi férfi tagjainál találkoztunk Adidas termékekkel. Nálunk ez mától biztosan megváltozik!

A Smooth tusfürdő apró, hámlasztó mikrögyöngyöket tartalmaz, ami nekem különösen előnyös, mivel hajlamos vagyok megfeledkezni a heti bőrradírozásról, viszont így nem kell emiatt aggódnom. Persze egy zuhany a tusfürdővel nem lesz olyan intentzív, mint egy alapos testradírozás, de így, hogy minden nap használom nekem ezt kiváltja. Körülbelül a 3. alkalom után vettem észre, hogy a bőröm érezhetően puhább és selymesebb fürdés után. Az illatta pedig valami mennyei. Nem tudnám megmondani, hogy pontosan milyen virágokat ismerek fel benne, de mindenképpen egy nagyok kellemes, vidám, tavaszias illata van.
Számomra ez 5/5






Ti használtok Adidas termékeket? Mi a kedvencetek?

3 megjegyzés

  1. Nekem a klipp tetszik nagyon :D vagyis inkább a zene ami alatta megy, tudod ki énekli? :)

    VálaszTörlés
  2. én is ezt kaptam és nagyon szeretek vele fürdeni, viszont utó illata nem sok van=(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :OO de fura, én még a nap közepén is szoktam érezni :D

      Törlés