2012/02/13

Teszt: Coastal Scents 88 Ultra Shimmer Platte


Sziasztok!
Mint tudjátok már időtlen idők óta vágyódom egy Coastal Scents paletta után, és végre elmondhatom, megérett a pillanat, már nekem is van! A választásom a 88 Ultra Shimmer palettára esett, mert szerintem ebben vannak a legszebb színek. A  Make Up Plaza-ból rendeltem. Olvass tovább, ha érdekelnek képek és az én tapasztalataim a termékről és a rendelésről. (:








Ár: 5990 Ft
Méretek: 23 x 16,6 cm
Lelőhely: Make up Plaza

Mielőtt megrendeltem a palettát sokat gondolkoztam, hogy mi legyen, mert hallottam jó pár rémhírt Make Up Plazas rendelésekkel kapcsolatban. Ha már ennyi pénzt kiadok érte, akkor igazán nem akartam  volna törött festékekkel találkozni. Ez volt a fő félelmem, hogy utazás közben megsérül. De semmi ilyen nem volt. Sőt, abszolút pozitív a tapasztalatom a rendeléssel kapcsolatban. Miután megérkezett a rendelésről a visszaigazoló email, másnap már a kezemben is volt a paletta! Nekem még egy rendelésem sem volt ilyen gyors. Maga a termék pedig kétszer is bele volt rakva bubis fóliába, tehát hacsak nem vágják néhányszor földhöz nem eshet túl nagy baja. Én utánrendeléssel kértem, tehát a kiszállításkor fizettem, ez egy plusz ezresembe került, de semmiért nem szeretek előre fizetni.
Az érdekes volt egyébként, hogy a csomagra rá volt írva hatalmas piros betűkkel, hogy kiszállítás előtt telefonos értesítést kérek, amiről én nem is tudtam, de meglepő módon nem is érkezett ilyen. :D


Azt hiszem ebben a palettában minden színt meg fogok találni, amit a szemem megkíván, hiszen a szívárvány szinte összes árnyalata itt van előttem, méghozzá csodaszép metálos csillogásban. Két szín van amit hiányolok, méghozzá a fehér és a fekete. Fura, hogy pont két ilyen alapszín hiányzik, mikor minden más színnek rengeteg árnyalata itt van. De azt hiszem ez egy megbocsájtható hiba. (:



Ezen a két képen szerintem jól látszik, hogy milyen csodaszépen pigmentáltak. Randomra válaszottam ki 8 színt, mind a 88-t kicsit hosszas lett volna lefotóznom. Ami negatívum lehet, hogy alapozó nélkül felesleges felvinni, mert nagyon rövid ideig tart, viszont alappal nekem 6-8 órát is kibír, ami szerintem elég jó. Ecsettel jól felvihető, könnyen lehet vele dolgozni.


Összességében nagy a szerelem. Imádjuk egymást ( de főleg én őt ). Aki eddig csak fontolgatta, hogy vesz, az ne habozzon tovább. Nekem se kellett volna ennyi várni. Bár aki ezek után úgy dönt, hogy beszerez egyet annak mégis várnia kell, mert a Make Up Plazaban épp elfogyott. (:

(U.i.: Tudom, hogy Ebayen "ugyanilyen" van 1000 Ft-ért... De erről a véleményem az, hogy attól még, hogy ugyanígy néz ki, az összetétele feltehetőleg nem ugyanaz... Valószínűleg nem ok nélkül olcsóbb 5000 Ft-tal )

Vélemények?

16 megjegyzés

  1. én is rendeltem egy ilyet, kb. 2 hete. nagyon jó. tényleg. imádom énis :)

    VálaszTörlés
  2. na már várom mit alkotsz majd ezzel :)))

    VálaszTörlés
  3. Én is azt hallottam, hogy az Ebay-es kb ugyanolyan mint ez, és szerintem is igaz, nekem onnan van 88-asom és hát gyönyörű és fantasztikus, nagyon pigmentáltak, tartósak és azt hiszem 3000-ért vettem meg...spóroltam 3000-et így is rajta mely lehetett volna egy alapozó vagy egy spirál ára is +-ba :D

    VálaszTörlés
  4. Én karácsonyra kaptam a barátomtól, és imádom. Szinte minden nap használom. Nekem is a sérülés volt a legnagyobb félelmem:D
    http://mumelcikeh.blogspot.com/2011/12/coastal-scents-ultra-shimmer-palette.html

    VálaszTörlés
  5. én is régóta agyalok rajta de ha rendelek tuti ebayről fogok:) minőségre ugyanaz, lehet az összetevők nem de ugyanúgy tartós és pigmentált is szóval..de sztem többnyire tényleg ugyanaz csak épp rányomtattak két szót:)
    alig várom a sminkjeidet vele:)

    VálaszTörlés
  6. Azta nagyon gyönyörű színek^^ Lehet én is befektetek majd egybe!

    VálaszTörlés
  7. Nekem is van ilyen, én is a Make Up Plazaból rendeltem, 88 Originalt választottam. Imádom és csak poz. véleményem van a MUP-ról.

    VálaszTörlés
  8. Nekem 78-as és 88 Originalom van, imádom, a Make Up Pláza-ból rendeltem én is. Nagyon jól ki tudom használni, nagyon pigmentált. A MUP-ról csak annyit, hogy poz. véleményem van róluk, gyors, pontos, megbízható.

    A barátnőmnek van ebayos 88-as palettája, de más az összetevője, nem olyan pigmentált és tartós, mint az enyém, dehát nyilván ilyen az utánzott termék olcsóbb összetevőkkel. Ha valakinek ez jó, akkor nem gond. Úgy tudom a 88 Originalt hamisítják, az összes többit nem lehet beszerezni e-bayról, szóval nemcsak két betűről van szó szerintem. Nyilván a MAC sem viccből adja az eredetit drágábban, mert nemcsak a külcsín számít. Ennyi erővel mindenki MAC hamisítványokat vásárolna az ebay-ról.

    A MUP-ról egyetlen egy blogoldalon olvashatsz kacsa hírt, feltételezem ezt olvastad. Nem véletlen, hogy csak ott szerepel annál a blogoldalnál, sehol máshol nem olvasol róluk rosszat. Ráadásul csak ennél az egy blogbejegyzésnél van 100 feletti hozzászólás, a többi bejegyzésénél alig haladja meg a 10-et, 20-at! Generált hozzászólások (?) Amúgy nagyon sok negatív kritikát kapott emiatt a blogger, szóval kénytelen volt a számára kellemetlen hozzászólásokat cenzúráznia és törölnie, mivel lebukott volna a hazugságai miatt. Milyen hiteles, ugye? Egyébként Csak az dőlt be a bloggernek, aki nem tudja, hogy ki a barátnője :-)

    Na mindegy nem ez a lényeg, bocs, hogy kicsit elkalandoztam.
    Szóval tényleg szupi a paletta és gratula a 88 Shimmerhez, nekem is nagy kedvencem (lenne), bár most a Mirage 88-ra pályázom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor azt hiszem egyetértünk a palettával meg az ebayjel kapcsolatban. (: És szerintem egy blogról is beszélünk, bár nem értem miért érdeke valakinek, hogy befeketítsen valamit, ami jó... :S :S

      Törlés
  9. Nagyon szeretem a 88-as palettákat. Nekem a 88 WARM van meg. Azt hiszem soha többé nem veszek barna festéket, mert ez egy életre elég :-) Nagyon szépek a színek és erősek. Én is a Makeup Plázából rendeltem, csak jót tudok mondani. 1 nap alatt megkaptam, biztonságosan be volt csomagolva, szóval minden ok.

    VálaszTörlés
  10. Én is pont ezt vettem a MUP-ban, de az Originalra is kíváncsi vagyok, mert az nedvesen is használható. A Make Up Plázáról csak jó véleményem van, már többször rendeltem tőlük, soha nem volt gond, gyors, pontos, precízen csomagol. Szerintem, amit olvastál az csak az rosszindulatú bejegyzés volt, több helyen is sántított a dolog.

    VálaszTörlés
  11. Nekem is van 88 Originalom, ajándékba kaptam, de tudom, hogy a barátom a MUP-tól rendelte. Azért írják rá mindenkinek a csomagjára, hogy "telefonos értesítést kér", mert így, ha gond van szállításkor, akkor telefonál a kézbesítő. Ha ez nincs rajta, akkor más a helyzet. A MUP valószínű, hogy biztosra megy, szóval ez jó pont nála. Postán dolgozom, ezért tudom és ha jól emlékszem, akkor nekik a posta a futárcégük fent van a honlapjukon.

    Amúgy a befeketítésről csak annyit, hogy én is olvastam, mivel csak ez az egy ilyen van róluk :-) de nem dőltem be én sem. Ez a "hiteles" bloggerina egy másik webshopos csajnak (vagy már inkább nő) a barátnője és az ő webshopját akarta kedvező helyzetbe hozni azzal, hogy hazudott a MUP-ról. Ez külföldön bevett szokás, de úgy látszik itthon is gerinctelenek egyesek. Egyébként plussz pont a MUP-nak, hogy nem reagálta le, pedig biztos olvasta. Végülis a negatív reklám is reklám :-) Én is hozzászóltam 2x is az említett blogoldalhoz, de mind a 2x kitörölte a kommentemet, pedig igazat írtam (ez volt a baja). Csupán annyit, hogy nekem még sosem volt a MUP-al bajom, sőt én még dicsértem is őket. Persze ezt már nem lehet olvasni a blogján, mert fel sem tette, nehogy az általa generált sok rossz között több legyen a jó! Abból csak néhányat hagyott fent, nehogy feltűnő legyen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi az infót (: úgy látszik, hogy akkor mindenki egyet ért, hogy éljen a MUP ! :D :P

      Törlés
  12. Nekem a matt 88 original van meg, imádom! Én is a MUP-ból rendeltem, egy szavam sem lehet, korrekt cég, 1 nap alatt sértetlenül megkaptam. Én nedvesen szeretem használni, nagyon jól pigmentált. Szerintem soha nem fog elfogyni :-)
    Olvastam én is azt a már-már rágalmazó bejegyzést róluk (miszerint direkt töröttet meg hibásat küldtek - ja, persze a mai gazdasági helyzetben pont ez a céljuk, hogy a kutya se vegyen tőlük!), de már ott elbukott nálam az egész, amikor az elején közli a blogger, hogy márpedig mindenki vásároljon a barátnőjétől és támogassa a barátnő blogger zsebét és vegyen a másik webáruházból sleek-et. Én már ekkor rájöttem, hogy ez egy félrevezető és aljas cikk lesz. Szerintem ezzel a bejegyzésével pont az ellenkezőt érte el a csaj. Ostoba reklámfogás volt és átgondolatlan.

    VálaszTörlés
  13. De szép! Nekem is ez van meg és nagyon szeretem. Én is a MUP-tól rendeltem, minden oké volt sértetlenül megérkezett. Nagyon szeretek vele sminkelni, jól ki tudom használni a színeit és arcpírnek is használom.

    VálaszTörlés
  14. Gyönyörűek ezek a csillogó színek! Nekem a 88 original van meg, holnap pedig elvileg megjön a 88 metal mania :) Nehezen döntöttem a shimmer és a metal mania között, és most is fáj ezért a szívem :( De nagyon várom már h megjöjjön az is biztos gyönyörű lesz:) Következőként pedig a shimmer fog sorra kerülni úgy érzem:P Egyébként én is a MUP-ról rendeltem, és tényleg nagyon korrektek voltak:)

    VálaszTörlés