2011/04/24

Rossmann sale

Sziasztok!
Mondtam már, hogy imádom a 99 Ft-os Rossmann akciókat? :D Bár ki ne imádná.. Tegnap voltam Vácon, ezért gyorsan be is szaladtam, de igazából rohannom kellett a buszomhoz, szóval nem volt túl sok időm szétnézni. Jövő héten megyek még, de remélem addig nem fosztják ki teljesen. (:



Essence pocket beuaty - mini hair sprty
Nagyon praktikus kis terméknek találom. Csodálkozom, hogy eddig még nem is vettem észre a polcokon. Jól fog jönni, mert még a legkisebb bulizós táskában is elfér (kb. 8 centi). Az illata nagyon kellemes, édeskés, engem az őszibarackra emlékeztet. A felirat szuper erős tartást ígér, és 20 használatra elegendő tartalmat. Ezt azért megkérdőjelezném. :D Ahogy magamat ismerem olyan 3 alkalomra lesz elég. :D

Essence nail art freestyle & tip painter - 06 metallics 4ever
Na ez az amiből több színben is be kell szereznem. Nagy kapkodásomban csak egy sárgát találtam ezen kívül. de annak nem tetszett a színe. Nagyon szeretem ezeket a vékony ecsetes lakkokat. Nagyon szépen lehet velük díszítéseket rajzolni, vagy csak a köröm végét színesre festeni. Ahogy a neve is mutatja nagyon szép metálos csillogása van.
(Aki megszámolja, hogy ebben a bejegyzésben hányszor használtam a "nagyon" szót, az kap egy virtuális fruzsi-pacsit, és várom a szinonímákat is :D )



Essence nail art glitter
Ebből rengeteg színű és alakú volt, de nem mertem sokat venni belőle. Eddig még csak zselés, illetve műkörmöknél láttam ezeket a glittereket használni, de a csomagolás szerint sima körömlakkba is bele lehet rakni. Ti próbáltátok már? Én attól félek, hogy túl hamar le fog jönni, és érdes lesz a felülete. Attól függetlenül 100 Ft-ért muszáj tenni egy próbát, mert szerintem egyszerűen gyönyörű színe van. Amit külön imádok, hogy a tégely nem csak félig van rakva, hanem teljesen színig.




Ti miket vettetek ebből az akcióból? (:

15 megjegyzés

  1. Nekem van 3 glitterem is, bár a kép alapján azok picit vastagabbak...azok tényleg lekopnak sima lakkról, de mondjuk én mániákusan kapirgálok le mindent a körmeimről öntudatlanul...

    VálaszTörlés
  2. Wow, az én glitterem u.ebből a fajtából csillag alakú, de momentán csak félig van! Mi ez, ha nem csalás?! :D :D :D
    Egyszer próbáltam ki, szerintem egyetlen hibája, hogy túl vastag (bumfordi? :D), és bele tud akadni mindenbe, ha vékonyabb lenne talán tovább fent is maradna, meg nem lenne olyan fura, hogy annyira kiemelkedik a körmöm felszínéről. (Már ha érted mire gondolok.) De 100 ftért én se hagytam volna ott :D, jóformán semmit nem veszít vele az ember. Teljes áron nem vettem volna meg, mondjuk én amúgy se vagyok egy körömmániás.

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    pár lakkot:
    nail art freestyle & tip painter - flower power (a srága, ami neked nem tetszett)
    show your feet - sunshine forever (citromsárga)
    nail art pen: lila, pearly rose, narancssárga, rózsaszín

    Ezeket Bp-en vettem, de holnapután szétnézek Vácon is :)

    Én is nagyon szeretem a 99 Ft-os Essence akciókat :P

    VálaszTörlés
  4. @Lily
    a nail art penekkel én is szemeztem. neked hogy váltak be? :P

    VálaszTörlés
  5. Lehet hogy színig van rakva,de alatta ott van a vastag szivacs...:)

    VálaszTörlés
  6. tényleg... XD XD ezek átba*tak :D beperelem az essencet :D

    VálaszTörlés
  7. Ezt írtam én is pár kommenttel feljebb!

    VálaszTörlés
  8. igen igen, csak nem gondoltam erre a szivacs-csalásra :D

    VálaszTörlés
  9. 5 nagyon! :D nem sok az. a hajlakkal régóta szemezek én is, nem ragadós?

    VálaszTörlés
  10. Nagyon-nagyon szuperek!

    Vizes alapú a festék, tehát vízzel lemosható, így marha könnyen lehet korrigálni, ha elrontok valamit, nem kell az egészet lemosni. Fedőlakkal kell csak simán fixálni, nem maszatolja el a mintát.

    Nagyon vékonyan lehet velük rajzolni, szépek a színek, gyorsan megszárad.

    Tegnap festettem virágokat a körmeimre, szabadidőmben azt nézegetem, milyen szép lett :D:D (ezzel azt akartam mondani, hogy könnyű volt vele virágokat rajzolni)

    Azon gondolkodok, hogy talán kéne belőlük még egy-egy példány. Bár nem tudom, lakkot még soha nem használtam el teljesen. Ilyen picike mintákra meg 3 ml elég sok...

    VálaszTörlés
  11. NEkem s van ilyen Glitterem,átlátszó körömlakkba tettem bele,és a tetejét kétszer átkentem fedő lakkal,1hétig megmaradt az összes,nem hagytam el egyet sem:)

    VálaszTörlés
  12. Nekem sikerült bezsereznem egy colour&go kék lakkot aztán a fairtale kollekcióból:fekete szemceuza,lila és szürke szemhéjpúder, csillámos szájfény és sárga csillámos púder van ráírva de inkább ilyen highliter.:)) szóval én isnkább a fairtale kollekcióból szereztem be több terméket.:) Annyira megörültem amikor bementem a rossmanba és megláttam ezeket a termékeket..:D

    VálaszTörlés
  13. Hű, a körömre való glitteren én is gondolkoztam, bár amikor válogattam, csak feketében volt már, és az nem tetszett annyira. Sikerült beszereznem egy sárga körömlakkot és a Fairytale kollekció maradványaiból az aranyszínű szemhéjtust, és a piros szájfényt. :)

    VálaszTörlés
  14. Én is megvettem ezt a glittert :) , na meg egy rózsaszíneset is. Mindkettőt kipróbáltam már, féltem először én is, hogy lepotyorásznak, de tartották magukat, sőt, még akkor is maradni akarta a körmömön, mikor a lemosásra került sor (hamar megunom a körmeimet), de megküzdöttünk és én győztem :D
    Én viszont épphogy idegbajt kaptam azon, hogy mennyire tele van, jobban mondva, hogy ott van alatta a szivacs, mert a használat után még egy héttel is porszívóztam őket a földről. És most nézem, még mindig itt csillog pár.... :)

    VálaszTörlés
  15. @zombiecanfly
    a hajlakk nagyon jó, tegnap buliban kipróbáltam. jól tart és egyáltalán nem ragadós (:

    @Lily
    köszi az infót, most már tuti, hogy veszek :D

    @Anna @silver
    A Fairytale kollekciónak én is jobban örültem volna, de itt csak körmös cuccok voltak nagyrészt. Ti melyik Rossmannban voltatok?

    @Kata @Zitu
    Tegnap kipróbáltam a glittert. Csak a körmeim végére raktam. Tökre tetszett. Aztán elmentem bulizni és ma kb. a fele van meg. :D 1 órás munka után nem ezt vártam. Bár ez nem ad azért reális képet, mert bulikban mindegy milyen a körmöm, tönkremegy. :D

    VálaszTörlés