2017/04/28

TESZT: Avon True Nutra Effects arckrémek


Idén ünnepli második születésnapját az Avon Nutra Effects névre hallgató bőrápolási családja, ami nemrégiben négy új termékkel bővült. Megjelent a ragyogást kölcsönző nappali és éjszakai krém, emellett egy normál - száraz bőrre való nappali és éjszakai hidratálóval is bővült a paletta. A család különlegessége továbbra is az aktív hatóanyagokban rejlik, ugyanis különböző tápláló magkivonatok felhasználásával történik meg bőrünk táplálása. A termékcsalád nemrég csatlakozott a minőséget és megbízhatóságot jelző Avon True védjegyhez is.


Avon True Nutra Effects Hidratáló krém (ITT)
Na ez a termékcsalád, különösen az éjszakai verziója igazi meglepetés volt számomra. Rögtön kérdezhetnétek, hogy én a kombinált bőrtípusommal mégis mit akarok egy normál, száraz bőrre kifejlesztett készítménnyel. Teljesen jogos kérdés lenne, na de figyeljetek csak!

Többször írtam már nektek arról, hogy mennyire nehezen találok megfelelő éjszakai krémet. Nappalra mindenképp könnyű állagú, mattító hatásút keresek, ami hatékonyan megküzd a kifényesedő területeimmel. Viszont a bőrtípusomhoz ajánlott éjszakai krémek már túlságosan könnyűnek bizonyultak. Miután eltávolítom a sminkemet, sokszor érzem húzódónak az arcom, így szívesen használnék erősebb hidratáló hatású terméket, viszont olyat, ami mégsem túl nehéz. Na és itt jött képbe számomra ez a készítmény, ugyanis az éjszakai verziója nagyon könnyű, géles állagot kapott. Én az ilyen krémeket kifejezetten nyári időszakban szeretem nagyon használni, hiszen vizesebb textúrájuknak köszönhetően azonnal nagyon jól felfrissítik és megnyugtatják az arcbőrt, emellett pillanatok alatt be is szívódik. És itt nem áll meg a dolog, mert ez a verzió nagyon jól táplál is, anélkül, hogy azt érezném, hogy egy zsíros réteg lenne az arcomon. Amióta használom, reggelente mindig ápolt és puha arcbőrrel ébredek.


Nappali verzióját is próbáltam, de az én bőrtípusomhoz ez már kicsit túl nehéznek bizonyult. Ezt tényleg inkább a normál, száraz bőrűeknek ajánlanám. Ebben a változatban 15-ös fényvédő is helyet kapott. Mindkettő használható érzékeny bőrön is, parabén-, flatát-, és színezékmentesek. 

Akciós ára: 1299 Ft (ITT)



Avon True Nutra Effects Ragyogást kölcsönző krém
Ennek a verziónak csak a fő jellemzőit sorolnám fel, mivel nem kifejezetten az én bőrtípusomra van, így nem teszteltem mélyrehatóan.
A fakó, fáradt arcbőr ápolására kifejlesztett termék, amellett, hogy a benne található papagájmagvirág-kivonatnak köszöhnetően hidratál, azt ígéri, hogy ragyogóvá és élettel telivé varázsolja a bőrt. Érzékeny bőrűek is bátran használhatják, szintén parabén- és színezékmentes. Nappali verziója 20-as fényvédőt tartalmaz. Éjszakai változata az előzőhöz hasonlóan könnyű, géles állagot kapott. Világosító tulajdonsággal rendelkezik.

Akciós ára: 1399 Ft

Ti szeretitek az Avon Nutra Effects termékeit?

Ezt a bejegyzést az Avon támogatta.

Megjegyzés küldése