2017/04/18

AVON Mark ajaktermékek


Az AVON sminkes kínálata nem olyan régen a Mark termékcsaláddal bővült, ami engem már elsőre nagyon megfogott. A merész színválaszték a magabiztos és akár kicsit extravagáns nőket célozza meg, valamint mindenkit arra ösztönöz, hogy a sminkünkön keresztül mutassuk meg még jobban, hogy kik is vagyunk. Lássuk milyen termékek vannak ehhez segítségünkre!



Avon Mark 3D ajakrúzs
Mint mindig, engem ezúttal is az ajaktermékek csábítottak el. A Mark 3D ajakrúzsok közül a pink "hi-def "és a korallos "peony pop" árnyalatokat teszteltem. A rúzsok textúrája meglehetősen krémes, ami könnyű felvitelt tesz lehetővé. Ennek és erős pigmentáltságának köszönhetően nagyon gyorsan beboríthatjuk vele ajkunkat, viszont kontúrceruza használata erősen ajánlott mellé, mert másképp nem a legegyszerűbb az élek megrajzolása. Krémessége miatt van egy nagyon enyhe kis csillogása, de inkább a matthoz áll közelebb mint a fényes finishhez. A picit fényesebb, krémesebb rúzsok esetében a tartósság szokott problémás lenni, de nem panaszkodom. Jó, jó, messze nem bír ki egy napot, de egy hosszabb, pár órás rendezvényt simán átvészel. Belülről kezd el kopni, így erre érdemes odafigyelni. 

A "hi-def" árnyalat számomra már most igazi tavaszi kedvenc lett. Régen rengeteget viseltem iyen pinkes árnyalatokat, amiről az utóbbi időben teljesen megfeledkeztem, de már újra régi a szerelem. A "peony pop" egy meglehetősen élénk, vibráló szín. Inkább világosabb bőrhöz ajánlanám, az én bőrtónusomhoz képest nagyon elütött.

Akciós ára: 1049 Ft


Avon Mark ajakfilc
Na ez a termék számomra egy igazi pozitív csalódás volt. Valamiért elsőre nem vártam tőle túl sokat, a kialakítása nem igazán fogott meg, mert tényleg teljesen olyan mint egy filc, de az a papírra írós fajta, és emiatt nem lett túl vonzó számomra. Még szerencse, hogy nagy papír-írószer rajongó vagyok, ugyanis a filcek ezúttal is győzeldelmeskedtek... Ez a termék egyszerűen király! :D

Vékony hegyének köszönhetően a kontúr meghúzására is tökéletesen alkalmas, majd kicsit megdöntve, könnyedén kitölthetjük vele az ajkunkat. Használata közben is teljesen olyan érzésem van, mintha egy filcet használnék. Felvitel közben enyhén vizes hatású, de miután megszárad - és azonnal tökéletesen mattra szárad - teljesen olyan érzés, mintha semmi nem lenne az ajkadon. Abszolút nincs szárító hatása, nem marad semmilyen krémes érzet, egyszerűen csak beszínezi az ajkakat, és ennyi, de maximálisan. Magam, sem akarom elhinni! Ha az előzőre azt mondtam, hogy tartós, akkor ez viszont extrém tartós. Sőt, talán már túlságosan is. Ha negatívumot kellene mondanom, az az lenne, hogy az eltávolítása viszont kicsit nehézkes. A képen a "raspberry" árnyalat látható, ami egy enyhén bogyós, piros szín.

Akciós ára: 1299 Ft

Avon Mark tubusos szájfény
Talán ez a termék hozott legkevésbé lázba. Régen amennyire szájfényes voltam, most olyan ritkán használom őket. Abszolút a tinikoromat juttatja eszembe, a tubusos kiszerelés meg pláne erre erősít rá. Egyébként nincs semmi gond a szájfénnyel, igazából számomra egy olyan no-extra, átlagos darabról van szó. Nagy pozitívumként mondható viszont el, hogy egyáltalán nem ragad. Ez a "Sugar shine" árnyalat, ami egy kellemes kis csillámos fényt ad az ajkaknak. Ha csak egy kis gyors pluszra vágysz, igazi táskába dobós darab.

Akciós ár: 799 Ft

Sugar Shine szájfény - Raspberry ajakfilc - Peony pop rúzs - Hi-def rúzs

Próbáltátok már az Avon Mark termékeit? Nektek hogyan váltak be?

Megjegyzés küldése