2016/01/29

Január kedvencek 2016


Valahogy mindig a hónap kedvencei posztok és videók ébresztenek rá, hogy milyen gyorsan telik az idő. Mintha csak tegnap lett volna Szilveszter, mikor már az év első hónapja el is telt. Ilyenkor mindig figyelmeztetnem kell magamat, hogy eszerint haladjak az újévi fogadalmakkal... Na de a lényegre térve, ebben a hónapban is szerettem ám csudijó dolgokat, ismerjétek meg őket! :)



Max Factor Lipfinity ajakrúzs - Spicy
Visszatérő kedvencem lett a Max Factor csípős árnyalata, ami jó ideje a sminkkollekciómban lapul, de valamiért eddig nagyon ritkán nyúltam hozzá. Számomra ez egy olyan termék, amire ha ránézek, nem igazán jön meg a kedvem a használatára. Kívülről kicsit uncsi, és ilyenkor a színe sem győz meg túlságosan, de jajj milyen jó, hogy múltkor kísérletezgető kedvemben voltam!
Egy kétlépéses termékről van szó, elsőként felvisszük a színt, majd erre jön rá egy áttetsző rúzs, amitől krémes, de matt finist kap az ajkunk. Az árnyalat egy különleges, enyhén pirosas - barnás szín (ITT), ami számomra egyértelműen a komfortzónámon kívül esik, de imádom! Nagyon jól tart, kellemes érzet az ajkakon, nem szárít. Csak azt sajnálom, hogy nem egy kétvégű termékről van szó, mert akkor sokkal praktikusabb lenne.

Maybelline Creamy Mattes ajakrúzs - Siren in Scarlet 
Erről a termékcsaládról korábban már volt szó részletesebben ITT, de a szerelem azóta is tart. Különösen nagy kedvencem lett közülük a Siren in Scarlet (ITT), ami egy tökéletes vörös árnyalat. Matt és egyszerre krémes, ami a tökéletes párosítás. Nem szárít, és hosszan tart, érdemes beszerezni!



Max Factor Excess Shimmer krémes szemhéjfesték - Copper
A MF Excess Shimmer Copper árnyalata számomra egy tökéletes hétköznapi szín (ITT), ami nagyon szépen kiemeli a szemet. Enyhén csillámos pezsgő árnyalat, amit én matt, barna színekkel szeretek legjobban párosítani.  A textúrája nem is teljesen krémes, hanem én már inkább enyhén hab állagúnak mondanám, így nagyon könnyű érzet a szemhéjon, viszont szemhéjbázis kötelező kiegészítő mellé.

PUPA Vamp! szempillaspirál
Anyám! Ezt aztán nagyon eltalálták! - dióhéjban így tudnám kifejezni a véleményemet erről a termékről, mert ez tényleg valami fantasztikus! Nekem talán már 2 éve legnagyobb kedvencem az essence Lash Princess spirál volt, és bár próbáltam rengeteg terméket, eddig egy sem tudta legyőzni. Eddig! Ugyanis most ez a Pupa spirál egyértelműen a lista élére került. Tökéletes szempillákat varázsol: dúsít, ível és hosszabbít egyszerre. Szinte már-már műszempilla hatást ad, kötelező kipróbálni!

Avon naturals delightful tej és méz kézkrém
Az utóbbi néhány hónap kritikus volt a kézbőröm szempontjából, ugyanis soha nem száradt még ki ennyire, így az új kézkrémek mindig kívánságlistásak számomra. Ez az Avon változat legelőször azzal fogott meg, hogy valami fantasztikus illata van. Már értem, hogy Kleopátra miért szeretett annyira tejben fürdeni... :) Textúrája nagyon gazdag, viszont gyorsan felszívódik, és nem hagy ragacsos érzetet maga után. Nagy kedvenc!



The Intern 
Filmek terén imádtam Anne Hathaway és Robert De Niro közös munkáját, a The Internt. Bár lehet kicsit elfogult vagyok, hiszen Anne végigkísérte a felnőtté válásomat a Neveletlen hercegnő naplójától, az Ördög Pradát viselen át egészen a Szerelem és más drogokig. A film azért is fogott meg különösen, mert Anne egy olyan karaktert alakít, aki szívesen lennék én is akár a nem túl távoli jövőmben: egy szuper sikeres üzletasszony, aki a start upjából egy többszáz főt foglalkoztató vállalkozást hoz létre. A sztorihoz nézzétek meg az előzetest. A film esti kikapcsolódáshoz tökéletes. 


Coldplay - Adventure of a lifetime
A Coldplay új daláról nem is szeretnék sok szót ejteni, elég annyit mondanom, hogy 10 másodperc belőle és azonnal jókedvre derít, valahogy önfeledt és boldog hangulatom lesz tőle pillanatok alatt. (Bár zenéből csak egyet akartam kiemelni, nem mehetek el szó nélkül az új James Bond film főcímdala mellett. Sam Smith - Writing's on the wall... Te jó ég, hogy én ezt is mennyire rongyosra hallgattam...)


Trapfactory - Szabadulós játék
Én most vettem részt először szabadulós játékban, és egyszerűen imádtam! Rögtön egy 10-ből 9-es nehézségű fokozatú pályával kezdtünk, ahol csak egy kicsin múlt, hogy nem tudtunk kiszabadulni 60 perc alatt, de így is nagyszerű élmény volt. Rég nem lett így megdolgoztatva az agyam, és nagyszerű csapatépítő is. Mindenképp próbáljátok ki!


Ti miket szerettetek ebben a hónapban a legjobban?

5 megjegyzés