2015/07/27

TESZT - Remington PROtect hajsütővas


Amikor valaki megtudja, hogy természetes göndör hajam van, mindig azt hallom, hogy ,,lefogadom, egyenes hajra vágysz". Nos, én soha nem vágytam rá, helyette mindig nagy loknis, hullámos frizurát szerettem volna. Tudjátok, azt az igazi vörös szőnyeges fajtát. Ma megmutatom Nektek azt a készüléket, amivel könnyedén el lehet érni ezt a hatást - ismerjétek meg a Remington PROtect hajsütővasat.


Ránézésre azt mondhatnánk, hogy egy sima hajsütővasról van szó, de akkor miért is különleges? A készülék egyedülálló HydraCare technológiával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy használat közben hűvös párát juttat a hajra, ami hidratálja a tincseket, ezáltal megóvja őket a hő okozta károsodástól. A készülékbe egy kevés desztillált vizet kell tölteni, majd használat közben automatikusan aktivizálódik ez a technológia, így a hajformázás sem bonyolódik meg.

Nézd meg a videót, és ismerd meg a készüléket használat közben is:


A 25 mm-es átmérő a számomra mindig áhított loknik eléréséhez tökéletes. Az egészséges és fényes végeredmény a keratinnal, makadámia olajjal és argán olajjal átitatott kerámia hajsütővasnak köszönhető, melyek a hő hatására fejtik ki jótákony tulajdonságaikat a hajra. 


Ha szívesen kipróbálnád a Remington PROtect termékcsalád egyik másik tagját, a hajsimítót, akkor EZEN az oldalon regisztrálva részt vehetsz egy játékban, ahol 3 szerencsés egy ilyen készüléket kap ajándékba.

Ti ismeritek a készüléket? Mit gondoltok róla?

1 megjegyzés

  1. Hűű,be kell szereznem egy ilyen vasat :3

    www.neon-rider-world.blogspot.com

    VálaszTörlés