2015/07/08

TESZT - Hairburst - A haj szépségéért


Nagyon sokan szoktatok hozzám fordulni azzal a kérdéssel, hogy tudok-e valamilyen szuper készítményt hajnövesztéshez; mit csinálok, hogy az én hajam ilyen hosszú; és úgy összességében, hogy lehet egészséges a hajunk. Ma megosztok veletek néhány tippet, és bemutatom a Hairburst kapszulákat.


Kb. már 6-7 éve ilyen hosszúságú a hajam, tehát nem kifejezett célom tovább növeszteni a hajamat, csak szeretném megtartani egészségben ezt a hosszt. Ehhez nagyon fontos a rendszeres hajvágás - akkor is, ha még a hajnövesztés fázisban vagytok! Én kb. 2 havonta frissítem a frizurámat, és megszabadulok olyan 5 cm-től. Ez segít abban, hogy ne legyenek tördezettek hajvégeim, és gyorsabban növekedjen a hajam.

Aki komolyabb problémákkal küzd - kezelhetetlen haj, szálkádosás, lehetetlen hajnövesztés - annak ajánlom, hogy próbáljon ki valamilyen táplálék-kiegészítő kapszulát, mint például a Hairburst.


A havi adag 60 kapszulából áll, tehát napi 2 darab szedése javasolt. Csupa természetes összetevőből áll, koncentráltan tartalmazza azokat a vitaminokat, amik elősegítik a haj egészségét, hosszának minél gyorsabb növekedését.

Ahogy korábban említettem, én nem elsősorban hajnövesztés miatt szedtem, hanem, hogy ne legyen száraz, töredezett frizurám, ami göndör hajúként visszatérő probléma tud lenni. Szedésénél azt tapasztaltam, hogy a hajam sokkal könnyebben kezelhető lett, jobb érzés volt megfogni, már tapintásra is egészségesebb érzetett nyújtott. A növekedésében is érezhető volt egy kis gyorsulás, de még nem jelentős (csak 1 hónapig szedtem). 

Ami gyerekkorom óta legnagyobb problémát okozza nálam, hogy a homlokom két oldalán - gyakorlatilag a tipikus Mickey egér fazonban - mindig is zavaróan ritka volt a hajam, ami különösen akkor látszik, ha fel van tűzve a hajam. Nagyon reménykedtem, hogy ez a termék majd megoldást nyújt rá, de sajnos ebben nem tudott segíteni.



Ti próbáltátok már? Van bevált hajnövesztő terméketek?


A készítményt megvásárolhatod ITT!

2 megjegyzés

  1. Én ajánlom a DM-es hajkapszulát... nekem sokat segített és eddig csak pozitív véleményeket hallottam róla. Ráadásul az ára is jó.

    VálaszTörlés
  2. Nekem a Varga hajcseppek tettek csodát anno, a károsodott hajammal :) Imádtam :) Dm-ben kapható az is :)

    VálaszTörlés