2015/05/29

TESZT - Aussie Miracle Styling hajformázók


Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a jó idő közeledtével, sokkal több időt fordítok a hajamra, hogy különböző frizurákat készítsek el. Talán ez azért van, mert máskor a sapkaviselés és a rossz időjárás miatt inkább simán kiengedve hagyom, vagy egyszerűen felgumizom, de ilyenkor jöhet a változatosság. Ma két Aussie hajformázót mutatok meg nektek.



Aussie Miracle Styling Mousse Curl Define + Shine hajhab

Hajformázás szempontjából bármikor is szó legyen a göndör hajról, nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy egyértelműen a hajhabot tartom a legfontosabb és legelengedhetetlenebb terméknek. Ha kefés, "birkás" hatású frizura helyett, szépen omló, fényes, rugalmas fürtöket szeretnél, akkor egyértelműen a hajhab a tökéletes megoldás.
Az Aussie változata is pont ilyen eredményt ad, és kifejezetten hullámos hajhoz van kialakítva, így tényleg olyan hatást nyújt, amire a lokniknak leginkább szüksége van. Megfelelően kordában tartja, és fényessé varázsolja őket. Nem kell attól félni, hogy természetellenes, zsíros hatású lesz a végeredmény, csak figyelni kell rá, hogy megfelelő mennyiséget használjunk belőle, és alaposan eloszlassuk az ujjainkkal. Mint minden Aussie termék illata, ezúttal is tökéletesen betalált nálam, nagyon finom, gyümölcsös.

Ajánlott fogyasztói ár: 1699 Ft



Aussie Miracle Beach Waves hullámosító hajspray

Ha azt mondom, hogy ez a termék kétféle sót tartalmaz, akkor először biztosan megijedsz, hogy ki fogja  szárítani a hajadat, és kócos, ápolatlan hatást eredményez. De gondolj csak arra, hogy milyen a frizurád egy egész napos strandolás után. Lágy hullámok, érdekes textúra, enyhén matt hatás. Na ezzel a hajformázóval pont ilyen frizurát érhetsz el. Néhány fújásnyi, különösen a tincsek végére, fésüld át az ujjaiddal, és meg is van ez a végeredmény. Én főként akkor szeretem használni, miután kivasaltam a hajamat, és laza hullámokat teszek bele. Szerintem tökéletes párosítás az ilyen frizurához.

Ajánlott fogyasztói ár: 1699 Ft


Ti próbáltátok már valamelyik hajformázót?

2 megjegyzés

  1. Hol sikerült megszerezned őket? Sajnos az én hajam a sok vasalás miatt már nem göndörödik olyan szépen, hátha ez segítene. :)

    VálaszTörlés