2014/08/04

Paróka móka - videó + képek


Már jó ideje gondolkozom rajta, hogy egy kicsit vöröses árnyalatra be kellene festeni a hajam, de soha nem merek belevágni. Szintén csak képzeletben tudom elképzelni, hogy hogyan állna egy rövid és egyenes frizura, vagyis egészen idáig. Komolyan mondom, a paróka a felnőttek legjobb játékszere!






Ruha - INNEN
Paróka - INNEN



Ruha - INNEN
Paróka - INNEN


Paróka - INNEN
15 % kedvezmény a FruzY15 kóddal!

13 megjegyzés

  1. Nagyon bájosan nézel ki mindegyikben! Igazán jól állnak, teljesen megváltoztatják az arcodat, de persze jó értelemben!:)
    xx, Sarah

    VálaszTörlés
  2. Egész jó a rövid vörös :) így kép alapján, mert most nem tudom megnézni a videót. az elsővel nagyon dögös vagy ;) a második és a harmadik viszont nem tetszik.

    VálaszTörlés
  3. Tyűűű, nekem a rövid tetszik a legjobban, azzal hihetetlenül dögös vagy és szuper nőies, mármint olyan üzletasszonyosan, nagyvilági dámásan :) A vöröses tónus szerintem nagyon jól passzol hozzád, én bevállalnám a helyedben. Az egyenesebb frizkó sem áll rosszul, csak nyilván furcsa, de teljesen vállalható, én is megnézném a saját hajadból, persze megértem a fenntartásaidat. :)

    VálaszTörlés
  4. A rövid vöröses áll szerintem a legjobban, legtermészetesebben.Abban olyan franciás mademoiselle vagy:-) A fekete ezzel a ruha összeállítással nekem nagyon - hogy finoman fogalmazzak- "rosszlányos". A színes tincseset inkább valami különleges, party alkalomra tudom elképzelni, a frufrus pedig nem hat olyan természetesen. Alix

    VálaszTörlés
  5. én is mostanában kaptam rá a parókákra, jó móka :))

    VálaszTörlés
  6. Ugyanilyen hajam van most,mint neked a 2. képen,és imádom :) Szerintem neked is jól állna,én a white hairbe mentem vágatni és festetni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És ilyen dúsra és hullámosra beszárították neked ?:O Nekem kevés,vékony szálú hajam van,szerinted az enyémből is ki tudnának hozni egy hasonló fazont ?

      Alma

      Törlés
  7. Szerintem is nagyon jó a vöröses árnyalat, de ha egyszer elkezded festetni, vagy színeztetni onnantól kezdve mindig kell majd fodrászhoz járnod..és lenöveszteni meg elég munkás dolog főleg az ilyen hosszú göndör hajnál.Nekem is ilyen hajam van és festetem de már szívesen visszamennék az eredetihez, csak mire lenő...de persze mindenkinek ki kell próbálnia amire vágyik :)) sok sikert!!! Jaaa..és szuperek a videóid!!! puszi Eszter

    VálaszTörlés
  8. Mindegyikhez lenne külön véleménye, ha nem gond :)

    A feketével nagyon dögös, dívás vagy! A frufrus világossal ártatlan, míg a színes hasonmásával bohókás fiatalos vagy. A nyerő nálam egyértelműen a világos, rövid lett, nagyon nőies, még is van benne valami amitől olyan "sztáros" szerelmes lettem beléd azzal a hajjal :D ♥

    VálaszTörlés
  9. Nekem is kell pár paróka :D Nekem legjobban a rövid tetszik rajtad, hihetetlenül jól áll!

    VálaszTörlés
  10. Szerintem a rövid paróka a legjobb, nagyon jól áll! Kár, hogy a saját hajat nem lehet alá normálisan betűrni. A fekete picit közönséges. A saját hajadat viszont nagggyon irigylem!

    VálaszTörlés
  11. A sotetbarna es a rovid voros is elkepesztoen jol all! De az eredeti hajad is gyonyoru! :)
    A paroka linkek nalam nem mukodnek jol, az elso alatt is a sheinside oldala jon be pl. Megtenned, hogy atnezed es javitod?

    VálaszTörlés