2014/08/19

ORIFLAME mustra - 12. katalógus

 

Újabb 3 hét eltelt, ami azt jelenti, hogy elérkeztünk egy újabb Oriflame kampányhoz. A 12-es katalógus augusztus 19-től szeptember 8-ig érvényes, és a lapozható verziót ITT nézhetitek meg.



Giordani Gold sminkalap és Mineral Therapy alapozó együtt - 3799 Ft
A tökéletes és hosszantartó fedéshez nem árt egy jó kis primer, ami megfelelő alapot biztosít a sminkünknek. A Mineral Therapy nagy kedvencem az Oriflame alapozók közül, mert szépen fed, és nagyon természetes érzés a bőrön. A két termék együtt most szuper áron kapható, érdemes kihasználni az akciót.


Feet up sarokápoló krém - 699 Ft + lábápoló zokni
Az általam oly sokat említett és dicsőített Feet up sarokápoló újra akciós, és most ajándékba jár hozzá egy lábápoló zokni is, amit felhúzva sokkal hatékonyabb lesz a krém hatása. A 7 napos előtte-utána képnek nyugodtan lehet hinni, tényleg ennyire jól működik.


Essentials hidratáló nappali krém - 449 Ft + szemkörnyékápoló
Az Essentials szemkörnyékápoló nagy kedvencem. Napi szinten használom, mert nagyon júl hűsíti és élénkíti a bőrt. Általában 300 Ft-ért kapható akciósan, de most a multi-vitaminos nappali krémmel együtt 450 Ft, ami azért elég verhetetlen ajánlat.


The ONE tartós körömlakk - 799 Ft
Amikor az előző katalógusban megjelentek ezek az új körömlakkok a szuper élénk árnyalatokkal, már akkor nagyon megörültem nekik. Akkor vagy nem írták, vagy az én figyelmemet kerülte csak el, hogy a kristályos körömlakkvédővel akár 14 napon át is bírják. Kíváncsi vagyok.


The ONE körömágybőr-ápoló - 899 Ft
Már elég régóta tervezem egy ilyen típusú termék megvásárlását, de eddig nem igazán találkoztam vele sehol, így nagyon örülök, hogy az Oriflame kínálatában már megtalálható. Puhítja a körömágybőrt és ellenállóbbá teszi a körmöket.


Giordani Gold öregedésgátló sminkelixír - 1999 Ft
Amint ránézek erre a termékre, azonnal luxus érzetet juttat az eszembe. Az elixírt a hidratáló krém után és az alapozó előtt kell felvinni. Használatával csökkenthetőek a bőröregedés jelei, valamint ragyogóbbá és egyenletesebbé teszi a bőr tónusát. 


Nektek melyik a kedvenc akciótok?

10 megjegyzés

  1. Én a GG sminkalapot szeretném kipróbálni már régóta, Fruzsi, te használod? Mit tudsz mondani róla?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos még én sem próbáltam, de nagyon kíváncsi vagyok. :)
      A vásárlói vélemények elég meggyőzőek: http://hu.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=22760

      Törlés
  2. A körömlakkok közül a citrom sárgát beszereztem, de még nem érkezett meg. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem a zöld és a kék izgatja nagyon a fantáziámat... :P

      Törlés
  3. A sminkalap és alapozó kombó nagyon tetszik, de így, hogy nem tudom melyik árnyalat passzolna a bőrömhöz nem merem bevállalni.
    Hidratáló krémet már egy ideje tervezek venni, azt a variációt nagy valószínűséggel megrendelem :)

    VálaszTörlés
  4. Szia Fruzsi! Arra nem gondoltál még, hogy ugyanilyet csinálj Avonnal is? Őszintén szólva nem vagyok Oriflame-es, drágának tartom, viszont van Avon tanácsadó családtagom és érdekelne te miket tartasz jónak egyes katalógusokból :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Az a baj, hogy nem ismerem annyira az Avon termékeket, és hogy mikor melyik akciót érdemes kiemelni. Évekkel ezelőtt sokat rendeltünk belőle, de aztán valamiért abbamaradt. 2-3 havonta átlapozom a katalógust, de ez nem elég ahhoz, hogy posztolni tudjak belőle. :S Viszont Oriflame tanácsadó vagyok, így ezekkel a termékekkel és akciókkal sokkal jobban képben vagyok. :)

      Törlés
  5. Mi mindig anyával együtt elemezzük az újságot, és sajnos általában mindig egy csomó mindent vásárolunk.. amit mondjuk a pénztárcám bán, nem én :) De pl a körömlakkok isteniek, a mostani színek közül a kéket volt szerencsém látni, azt tudni kell, nem pont olyan mint a katalógusban világosabb és picit szürkésebb, de szerintem szép :) A lábápoló krém pedig tényleg jó, csak sajnos olyan viaszos érzést hagy a lábamon hogy a járólapon majdnem hanyatt esetem.. azóta elraktam a fiókba, majd téli hónapokban mamuszidőben jó lesz :) A GG alap pedig szuper, nálam van róla teszt, de komolyan mondom hibátlan :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a kék és a türkiz lakkot láttam, tényleg kicsit másak, de még így is annyira szépek. :P Én a lábkrémet mindig lefekvés előtt használom, így az ágyban nem zavaró a dolog. :) Na most még jobban fáj a fogam GG alapra... :P

      Törlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés