2014/05/09

TESZT - Gerovital Haj Regeneráló Ápoló Kit


Bármennyire is igyekszünk vigyázni a hajunkra, mindig eljön az az idő, amikor úgy érezzük, hogy bizony ráférne egy kis frissítés, mert élettelennek hat. Én göndör hajúként főként a száraz és töredezett hajvégekkel szoktam megszenvedni. Rengeteg oka lehet a haj állapotának romlásának, például a stressz, helytelen táplálkozás, UV sugárzás, a haj túlzott hőkezelése és még rengeteg más külső hatás. Ma egy olyan termékről szeretnék nektek írni, ami mindezekre a problémákra megoldást ígér - a Gerovital Plant Tratament Regeneráló Ápoló ampullák a hajszál egész szerkezetére hatnak, megerősítik annak ellenálló képességét. Lássuk, nekem mennyire vált be!


Ebben a hajápoló készletben 10x2 db ampullát találunk, tehát 10 hajmosáshoz elegendő. Használat előtt össze kell keverni a két ampulla tartalmát, így egy krémes állagú elegyet kapunk, majd ezt kell felvinni a haj teljes hosszára, a hajtövektől a hajvégekig. Minden egyes használat előtt kicsit megijedek, hogy nem lesz elég az ampullák tartalma, mert azért elég hosszú hajam van, meg sok is, de a végére mindig meglepődök, mert abszolút elég az egész hajamra. Kicsit hosszadalmas folyamat, hogy mindenhová egyenletesen jusson belőle, és a fejbőrbe is jól belemasszírozzuk, de nekem megéri az extra nénány percet.


Még két hajmosáshoz elengedő ampullám van, így már jó néhányszor használtam, ezért azt hiszem, most már bátran nyilatkozhatok róla, hogy milyenek a tapasztalataim.

Mint minden regeneráló kezelésnél, itt is érdemes türelmesen várni. Senki ne számítson arra, hogy már az első használat után csodákat fog tenni a hajával. Én körülbelül akkor kezdtem el érezni a hatását, amikor már túl voltam a készlet felén. Amit észrevettem, hogy a hajvégeim sokkal egészségesebbek, jóval fényesebb a hajam, és összességében egészségesebb.

Aki göndör hajú, azt tudja, hogy milyen könnyen lesz "kefés" hatású a haj. Egy alvás, egy kis szél, és lehetetlen bármit kezdeni vele, csak a hajmosás segít. Mióta használom ezt a terméket, sokkal tovább maradnak rendezettek a fürtjeim, ami nekem az összes közül a legeslegjobb hatás.

Aki úgy érzi, hogy a hajának szüksége van egy erős, ápoló kezelésre, annak bátran tudom ajánlani ezt a terméket!

Ti próbáltatok már valamilyen Gerovital hajápoló terméket?




A terméket tesztelésre kaptam, de ez semmilyen formában nem befolyásolta a véleményemet.

5 megjegyzés

  1. Nagyon kíváncsivá tettél vele :) Mennyibe kerül?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.szepsegbolt.hu/termekek/297/haj_regeneralo_szerum/ :)

      Törlés
    2. http://g-online.hu/hu/95-haj-regeneráló-ápoló-kit-5943000074723.html

      Törlés