2014/05/29

Oriflame mustra - 8. katalógus

 

Az aktuális katalógus május 27-től június 16-ig érvényes. A lapozható katalógust ITT nézheted meg. Lássuk milyen akciókra érdemes odafigyelni ennek a kampánynak a során!



Harmony EdT - 1499 Ft
Nagyon örülök, hogy egyre több elérhető árú parfüm kerül az Oriflame kínálatába. Nyilvánvalóan az illatuk nem tart olyan sokáig, de nálam nyáron amúgyis inkább a frissesség a szempont, és a Harmony szerintem egy nagyon kellemes, nőies illat.


Pure Skin arctisztító kendők - 799 Ft
Bár a smink eltávolításához többnyire micellás vizet használok, mindig kell otthon lennie arctisztító kendőnek is, hiszen praktikus és gyors módja a smink eltávolításának. Az egyetlen problémám vele, hogy bár a sminket jól eltávolítják, sokszor úgy érzem, hogy a pórusaimat nem tisztítják megfelelően. Erre tökéletes a Pure Skin arctisztító kendő, hiszen nem csak eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket, de kezeli a bőrhibákat, szabályozza a bőr fényesedését, tisztítja a pórusokat és antibakteriális hatású!


Colour Drop ajakrúzs - 899 Ft
Wonder Colour szájkontúrceruza - 999 Ft
A Colour Drop rúzsok nagy kedvenceim. A csepp formájú kialakításnak köszönhetően nagyon jól illeszkednek az ajkakhoz, és a formula pedig szuperül hidratálja az ajkakat. A Wonder Colours kollekcióból származik az első (és eddig egyetlen) szájkonterúrceruzám, amivel én nagyon elégedett vagyok. A Vibrant pink árnyalat - ahogy a neve is mutatja - tökéletes társa az élénk, rózsaszín árnyalatoknak.


Essentials arckrémek - 699 Ft
Az Essentials termékcsalád szerintem ár/érték arányban az egyik legjobb az Oriflame kínálatában. A görögdinnyés válrozatnak egyszerűen valami mennyei az illata, minden alkalommal nagy vágyat érzek, hogy megegyem... Nagyon könnyed, de mégis hidratáló, így a forró nyári napokra elengedhetetlen! Én most a virágos változattal szemezek. :P


Cseresznyés / Olívás kézkrém - 299 Ft
Ha már a termékek megevésénél tartunk... :D Mindenképp szagoljátok meg a katalógus hátoldalán a cseresznyés kézkrémet, mert valami mennyei az illata! Szinte érzem a számban az ízét. Jelenleg pont ebből a kollekcióból a brazil diós kiadást használom, de szerintem be fogom szerezni ezt a cseresznyéset is. :)


Silk Beauty önbarnító testápoló - 799 Ft (mini katalógus)
Ehhez a termékhez nem fűznék túlzott magyarázatot, csak annyit, hogy IMÁDOM. Ha érdekel bővebben a véleményem, akkor EBBEN a tesztben elolvashatod, ahol előtte - utána képeket is találsz. Ezúttal ajándékba jár hozzá egy applikátor is.


Optimals Matte Touch mattító kendő - 599 Ft (mini katalógus)
Azt hiszem néhány szerencsés kivételével mindenki tudja, milyen bosszantó, hogy ha kicsit is melegebb az idő, a bőrünk máris kifényesedik. Na de szerencsére nem kell annyit mérgelődni, hiszen elég ha bedobjuk a táskánkba ezeket a mattító lapocskákat, a kritikus helyzetekben végigtörüljük vele a bőrünket, és volt csillogás, nincs csillogás. :)


Giordani Gold rúzs - 999 Ft (mini katalógus)
Bár ez a két árnyalat inkább a hidegebb hónapokat juttatja az eszembe, egyszerűen nagyon nehéz ellenállni nekik, mert csodaszépek. Ha felkeltettte az érdeklődéseteket, érdemes most lecsapni rájuk, mert ritkán vannak ilyen jó akcióban.

Incontro púderecset arcpirosításhoz - 399 Ft
Mindig szemezek ezzel az ecsettel, de most már tuti, hogy megrendelem. Nem is értem, hogy miért vártam vele ennyi. Kontúrozáshoz tökéletes!

Megjegyzés küldése