2014/05/06

Oriflame mustra - 7. katalógus


A tavaszi megújulást nagyon komolyan veszik az Oriflame-nél, ugyanis bár az előző katalógusban búcsút mondtunk a Pure nature termékeknek, most új külsővel és felfrissült belsővel köszönthetjük a Love nature termékcsaládot, így nem kell teljesen elszakadnunk a már megszokott kedvencektől.



Love Nature aloe verás termékek - 699 Ft
Szerintem határozottan jót tett ez a kis vérfrissítés, legalábbis én már nagyon kíváncsi vagyok ezekre az új termékekre. A külsejük sokkal jobban tetszik a régi Pure nature termékeknél, és az aloe vera amúgyis egy természetes csodaszer, így nagyon felkeltették az érdeklődésemet.


Love nature teafás termékek - 699 Ft
A problémás, pattanásos bőr igazi szívügyem, így nem maradhatnak ki a megújult teafás termékek sem. Mattítják a bőrt, és segítik a pattanások leszárítását is.


Nature Secrets hajápoló termékek mandulaolajjal és eperrel - 799, 599 Ft
Megint csak az a bizonyos mandulaolaj. Nem tehetek róla, de ha megérzem az illatát, egyszerűen lehetetlen ellenállni neki. Ja és hogy ez még eperrel is társul! Igazi illat orgia! Mindenképpen szagoljátok meg az illatosított oldalt, mert azonnal beleszerettek!



Men's Collection Citrus Tonic EdT - 2299 Ft
Már többször említettem, hogy a friss, citrusos illatokat kedvelem. Ez a férfi parfümöknél sincs másképp. Ez az ellenállhatatlan illatú EdT most ellenállhatlan áron kapható. 75 ml ajándék ezért az árért!


Ecollagen hármas hatású arctisztító - 1499 Ft
Egyre több szuper újdonsággal bővül az Ecollagen termékcsalád. Ez a kétfázisú arctisztító egy termékben távolítja el a sminket, mélyen tisztít, és emellett hidratálja, és táplálja is a bőrt. Engem a micellás vizekre emlékeztet emiatt. Emellett növényi őssejteket tartalmaz, amik lassítják az öregedést. Érdemes most, bevezető áron lecsapni rá!


The ONE szemhéjfilc - 999 Ft
Aki nincs annyira otthon a szemhéjtus használatában, annak mindenképp a filces kialakítást ajánlom, mert sokkal könnyebb meghúzni vele azt a bizonyos cicás tusvonalat, és emelett jóval precízebb végeredményt lehet vele elérni. Három árnyalat közül is választhatunk!


Very Me Happy Lips ajakbalzsam - 499 Ft
Biztos ismeritek az érzést, hogy nincs szükségetek valamire, de mégis akarjátok. Nálam ez tökéletesen így van ezzel a színezett ajakbalzsammal. Kellemes színt ad az ajkaknak, és emellett hidratálja és puhítja is őket. Minden táskába kell egy ajakbalzsam, így megvan a kifogás, hogy miért vegyem meg! ;)


Very Me Get Away körömlakk - 499 Ft
Bár ezen az oldal mindegyik körömlakk szuper áron van, az én kedvencem ez a csodaszép színű Get Away körömlakk. Lilás, rózsaszínes lakkokból soha nem lehet elég, így azt mondom, ez is kell! :)


4 megjegyzés

  1. Nekem kicsit csalódás, hogy a teafás arckrém régi áron maradt, viszont csak 50ml jár érte. Kár, viszont jó termék, spórolni meg nem is az arcon kell(ene). :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, ezt észre sem vettem... :S Ez tényleg nem a legjobb hír... :/

      Törlés
  2. Szia Fruzsi :)

    Arra lennék kíváncsi, hogy te használtad-e The ONE szemhéjfilcet? És ha igen, akkor mennyire vát be? Előre is köszönöm a segítséget :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Most van benne először a katalógusban, így még nem próbáltam, de én is nagyon kíváncsi vagyok rá, mert a képek alapján nagyon jónak tűnik.! ;)

      Törlés