2013/11/10

TESZT - Catrice spirálok: Glamour doll és BTFL

Image Hosted by ImageShack.us

Ma két Catrice szempillaspirál tesztjét hoztam nektek. Őket még a Primőr bloggertalin kaptam, és ez volt az első két termék, amit kipróbáltam, ugyanis egy "jó blogger" addig nem nyúl bele egy termékbe, amíg le nem fényképezte. Mivel ez a spiráloknál nem látszik, azonnal ezekhez nyúltam. Viszont ne tudjátok meg, milyen izgatottsággal vártam 1 hétig, hogy végre kipróbálhassam az ajak termékeket... De lássuk, hogy teljesített ez a két Catrice szempillaspirál!

Catrice Better Than False Lashes szempillaspirál

Image Hosted by ImageShack.us
Catrice Better Than False Lashes szempillaspirál

Elsőként nézzük a Catrice Better Than False Lashes szempillaspirált, ami - mint már a nevéből elsőre kiderül - látványosabb pillákat ígér, mint amit műszempillával kaphatunk. 
Különleges, hármas szálú keféje van. Ezt egyébként ránézésre én nem tudnám meghatározni, számomra hagyományos kialakítású, de igen dús és vastag keféről van szó. 
Szépen dúsítja és íveli a pillákat, de a kefe nagysága miatt nekem kicsit nehézkes volt a használata a szemzugakban. 
A végeredmény nagyon szép, de azért nem műszempilla hatású. Sokkal dúsabbak lettek tőle a szempilláim, szépen szétválasztotta a szálakat, miközben egyáltalán nem csomósodott. Jól rétegezhető. Kb. 6-7 órán át bírja eredeti állapotban.
Vízálló, ultra fekete és fekete árnyalatban kapható.
Ajánlott fogyasztói ára: 1399 Ft

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
BTFL


Catrice Glamour doll vízálló szempillaspirál

Image Hosted by ImageShack.us
Catrice Glamour Doll vízálló szempillaspirál

Már rögtön elárulom, a két spirál közül nekem ez az abszolút kedvencem, sőt általánosságban is az egyik új kedvenc spirálom lett.
Ez a Catrice Glamour Doll szempillaspirál vízálló változata. Apró, ritka sörtés, műanyag kefe tartozik hozzá. Én az ehhez hasonlóakat sokkal jobban szeretem, mint például az előző duci fajtát. Ezzel a kefével nagyon egyszerű dolgozni, azonnal szétválasztja a pillákat, dúsít, szépen göndöríti és íveli a pillákat. A kefe miatt az alsó szempillasoron is nagyon egyszerű használni, ott is nagyon látványos lesz az eredmény.
Amit igazán szeretek benne, az az, hogy mivel vízálló formuláról van szó brutálisan jól tart, és most itt elsősorban nem arról beszélek, hogy nem kenődik el, hanem, hogy mikor este le szeretném mosni, még mindig teljesen ugyanolyanok a pilláim, mintha akkor festettem volna ki őket. Nekem ez az első spirálom, ami ilyen sokáig tart.
Vízállósága egyébként nem 100 %-os, ha csak vízzel befröcskölöm a szememet akkor nem történik semmi, de ha vizesen elkezdem kicsit dörcsölni, akkor már bizony foltot hagy a szem alatt. Egyébként nap közben nem kenődik el, tényleg nagyon jól tart.
Ajánlott fogyasztói ár: 1249 Ft

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Glamour doll
Image Hosted by ImageShack.us
a szemem spirál nélkül (régebbi kép, most elfelejtettem lefényképezni)

Összességében mindkét spirál nagyon tetszik. Használatukkal az eredmény nagyon hasonló, szinte ugyanaz, viszont a Glamour doll sokkal tovább tart és a használata is egyszerűbb.
Better than false lashes: 5/4
Glamour doll: 5/5

4 megjegyzés

  1. Majd most szeretném megvenni a Glamour Dollt (ugyan ezt) szerinted kibírja a tesi órákat?

    VálaszTörlés
  2. Szia :) Nekem van itthon egy ideje ilyen kék catrices szempillaspirálom, de eddig pont a vízállósága miatt nem használtam, mivel félek, hogy nagyon nehéz lenne este lemosni. A kérdésem az, hogy mikor víz éri pl. zuhanyzásnál, akkor összecsomósodik, vagy csak elkenődik? Elég párszor áttörölni egy nedves, krémes pamaccsal, vagy sok időbe telik mire lejön? Nincs nehéz hatása miközben napközbe rajtad van? Előre is köszönöm a válaszodat! :)

    VálaszTörlés