2013/10/18

Oriflame mustra - 15. katalógus

Image Hosted by ImageShack.us

Aki az előző katalógus ideje alatt visszatartotta magát, és nem rendelt semmit, az most kiereszheti a gőzt  (és a megspórolt pénzét :D), ugyanis a 15-ös katalógus, igazán szuperül sikerült! Október 17-től november 6-ig érvényes. A lapozható katalógust megnézheted ITT.


Image Hosted by ImageShack.us

Extrém pillák szempillanövekedést serkentő szérum - 899 Ft
Imádjuk a hosszú szempillát, éppen ezért a szempillaspirál minden smink alapja. De azért jó lenne már egyből ébredéskor megrebegtetni az ellenállhatatlanul hosszú pillákat. A Hyper Stretch szérum serkenti a pillák növekedését. Formulája szemészek által is tesztelt.

Image Hosted by ImageShack.us

Extra fényes Palladium körömlakk - 1099 Ft
Ami miatt az egész katalógusban a legeslegizgatotabb vagyok, ezek a csodálatos irizáló körömlakkok. Végre nem kell külföldről rendelni, és már mindenki számára teljesen elérhetőek. Mind az öt árnyalatért teljesen odáig vagyok, gyakorlatilag nem is tudom eldönteni, hogy melyik rendelném meg legelőször. Az egyetlen zavaró tényező az ára. A legtöbb körömlakk 600 Ft szokott lenni, így a majdnem kétszeres árat kicsit sokkallom érte, így valószínűleg megvárom amikor nagyobb akcióban lesz. Annak viszont érdemes beszerezni, akinek a rúzs is tetszik, mert a két termék együtt 1799 Ft!

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Colour Drop cseppformájú ajakrúzs - 899 Ft
Mindenkinek megvan a saját rúzsozási technikája, ami egy idő után sajátos formát alakít ki a rúzson. Az én esetemben minden rúzs cseppformájúvá alakul át. Az Oriflame Colour Drop nevű ajakrúzs már eredileg ilyen formában érkezik, így sokkal jobban idomul az ajkak formájához. Ezen kívül sajátos Dew Drop-komlex formulájának köszönhetően hidratálttá is varázsolja az ajkakat. Én már be is szereztem a Peach Sensation árnyalatból.

Image Hosted by ImageShack.us

Oriflame Beauty Wonder szemhéjtus - 1199 Ft
Erről a tusról már több videómban is beszéltem, mert szerintem az Oriflame kínálatában ez a legjobb. Az applikátora két különböző végeredményt tesz lehetővé, mert sajátos kialakításának köszönhetően könnyedén húzhatunk vele vékony és vastag vonalat is. Nagyon könnyű használni, és csodaszép szénfekete végeredményt kölcsönöz. 

Image Hosted by ImageShack.us

5 az 1-ben BB krém és Perfekt arcpirosító együtt - 2499 Ft
A 15-ös katalógus telis tele van "együtt olcsóbb" akcióval. Szerintem a BB krém + pirosító kombó éri meg a legjobban. A BB krémről sajnos nem tudok nyilatkozni, de a pirosító csodaszép árnyalatokban kapható. Nagyon elegáns a megjelenése és külön plusz, hogy tükör is van benne.

Image Hosted by ImageShack.us

Vízálló és hagyományos sminklemosó - 999 Ft
Én a folyékony sminklemosókat jobban szeretem a krémes állagúaknál, mert szerintem sokkal hatásosabban távolítják el a sminket, és egyszerre fel is frissítik az arcbőrt. Mindkettő nagyon népszerű termék, a vízállóra érdemes most lecsapni, mert csak ritkán van akcióban!

Image Hosted by ImageShack.us

Very Me Peach Me kőpúder - 999 Ft
Azt az egyet sajnálom, hogy ez a két púder, amit én inkább bronzosítónak neveznék, miért nem nyáron jelent meg? Legalábbis nekem azonnal a nyári napcsókolta bőrt juttatják az eszembe. Mindkét árnyalat csillámos, ami csak fokozza a rajongásomat.

Image Hosted by ImageShack.us

Pure Nature maszkok - 599 Ft
Már nagyon régóta szemezek ezekkel a maszkokkal, csak eddig még nem tudtam eldönteni, hogy melyik lenne számomra az ideális. Két fő kiszemeltem van: a lehúzható maszk jázminkivonattal, ami egyben radírozza is a bőrt, valamint a bojtorjánkivonatos, agyagos maszk, ami a zsíros bőr tisztítására javasolt. Próbáltátok már valamelyiket?


Nektek mi a kedvencetek? Én a palládium lakkokra szavazok! :)

2 megjegyzés

  1. Én megvettem a vibrant pink körömlakkot a rúzzsal együtt (shimemmering mauve) és meseszép:)

    VálaszTörlés
  2. ha próbáltad a szempillaserkentő szérumot akkor írsz majd róla? :))

    VálaszTörlés