2013/10/16

NOTD - Rózsás körömmatrica



Tegnap már Facebookon beharangoztam a mai körmös posztot, mint az eddigi legszebb és legyegyszerűbb körömdíszítést. Ki is tartok mellette, mert ezt a köröm design-t szó szerint imádom. Ezt a rózsás körömmatricát már hónapokkal ezelőtt rendeltem a Born Pretty Store-ról, mert már a kép alapján azonnal megtetszett, de valamiért idáig vártam a kipróbálásával, mert azt hittem, hogy bonyolult lesz felrakni. A valóságban hihetetlen könnyű dolgunk van vele, nagyon egyszerű az applikáció, a végeredmény pedig nagyon mutatós.



Először két rétegben lefestettem a körmömet a Lovely Gloss like gel körömlakk 443-as rózsaszín árnyalatával, ami az egyik kedvenc rózsaszín lakkom.

Ezután kivágtam azokat a rózsákat, amiket felhasználtam. Több méretből és formából lehet válogatni, így minden körömhöz találunk hozzáillőt.

Akár a rágós tetkóknál, itt is vízbe kellett mártani a matricát kb 20 másodpercig, amíg magától levált a lapról.

Ezután egy szemöldökcsipesz segítségével ráraktam a körmömre, majd az ujjammal jó erősen rányomtam, hogy biztosan rajtamaradjon.

Miután vártam néhány másodpercet, hogy megszáradjon, átlátszó lakkal fixáltam. Az essence BTGN fedőlakkot használtam. Ebben a matricában az a jó, hogy nagyon vékony, egyáltalán nem dudorodik ki a lakk alól, ami biztosítja, hogy tartósabb legyen.

A körömmatricát ITT tudjátok megvenni kevesebb mint 2 $-ért. Én most el is határoztam magam, hogy leadok egy újabb rendelést, mert most pont akcióban van egy csomó fajta, megéri körbenézni! :)

6 megjegyzés

  1. nagyon cuki, kis tavaszias. :) jól esik rá nézni ezeken az esős napokon. :/

    VálaszTörlés
  2. nekem is megvan ez a matrica.olyan szép romantikus,imádom nagyon
    én tegnap rendeltem megint az összegyűjtött pontjaimmal :)

    VálaszTörlés
  3. nagyon csini , most nekem is virágos a körmöm :P

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép, szerintem is ez a legkönnyebb és leglátványosabb ( a körömnyomdázás mellett) díszítési mód :)

    VálaszTörlés
  5. Pont ez a virág minta van nekem is most a körmömön :) Tényleg feldobja a maint :)

    VálaszTörlés