2013/10/25

NOTD - Az első holo lakkom


Ma végre kipróbáltam életem első holo lakkját! Idáig mindig nyálcsorgatva néztem másoknál az ilyen posztokat, mert eddig sehol nem találtam elérhető áron ilyen lakkot, de amikor megláttam, hogy a Born Pretty Store kínálatában milyen szuper árnyalatok vannak, azonnal lecsaptam rá.

Kicsivel több mint egy hónapja rendeltem, így kezdtem már attól félni, hogy elveszett, de aztán Anyum kedden felhívott, hogy megérkezett a csomag, úgyhogy szuper izgatott lettem. Tegnap este először rajta próbáltuk ki, amiről mutattam is egy képet ITT, aztán ma én is nekiugrottam.
Egyszerűen imádom a végeredményt. Normál esetben csak egy metálfényű kék lakknak néz ki, de amint rávetődik a fény, ezer színben irizál, nagyon-nagyon különleges. Már azon töröm a fejem, hogy mi legyen a következő árnyalat, amit megrendelek.

ITT tudjátok megnézni/megvenni. Az ára 5.59$
 10 % kedvezményt kaphatsz a ZGL91 kóddal!


A holo lakk mellé rendeltem még ebből a csipkés körömmatricából. A múltkori rózsás után, most nagyon várom már, hogy kipróbálhassam, hiszen azt is imádtam. Ezt a cuki Kiss Beauty szájfényt megmondom őszintén csak a külseje miatt rendeltem meg. Annyira kis aranyos, lehetetlen volt neki ellenállni. Sajnos, vagy nem sajnos, de engem csomagolással meg lehet venni kilóra. Ennek a szájfénynek egyébként nagyon fincsi, tuttifruttis illata van. :P

Csipkés körömmatrica - ITT - 1.52 $

Kiss Beauty szájfény - ITT - 3.99 $


3 megjegyzés