2013/09/10

NOTD - Colors = Happiness


A mai körmös poszt kicsit rendhagyó lesz, mivel most nem csak a körmeim szerepelnek a képeken. Biztos ti is hallottatok már az Avon instagramos játékáról, ahol képek segítségével kell megmutatni, hogy mit is jelentenek nekünk a színek. A körmeimmel egy vidám kis szivárványos boldog hangulatot akartam idecsempészni, mert számomra színek a boldogságot is jelentik. Remélem átjön a képekről ez a hangulat. :)


Ez nem egy szponzorált bejegyzés. Nem állok semmilyen kapcsolatban az Avonnal.

7 megjegyzés

 1. De aranyos képek. Főleg a harmadik. :) A Rimmel sárga lakkja egyébként hány rétegben látható a körmödön? (Éppen keresem a tökéletes sárga lakkot.)

  VálaszTörlés
 2. gyönyörű körmök, szép színes!!!

  VálaszTörlés
 3. Nem tudom hogy nézed e a Dextert, de nagyon hasonló: http://4.bp.blogspot.com/-uVt9CThfKDo/Tfz3DnOt3YI/AAAAAAAAAMA/gzUc5T4yxiE/s400/DEXTER.jpg :D

  VálaszTörlés
 4. Valamiért nem enged reply-t írni, ezért így válaszolok.. :D
  @vedina007
  Ha jól emlékszem a Rimmel lakkot 3 rétegben vittem fel, de nagyon gyorsan szárad, így nem gond. :)
  @valentipeace
  Nem szoktam nézni, de tényleg olyan :D: D

  VálaszTörlés
 5. A második, mosolygós kép nagyon édes lett, szuper képek! :)

  VálaszTörlés
 6. skincell mole and skin tag remover - What are the benefits of skin cell pro? I was looking for a cure-all product to use on my face that would make my problem go away. My face had always been prone to acne and had several scars from acne. However, my skin was dry, and the acne had largely disappeared. I didn't have any breakouts, yet I decided to give skincell pro a try. I read several reviews online and was intrigued by the positive feedback I got from others.

  VálaszTörlés