2013/09/03

Illatozzunk: Puma Sync

Image Hosted by ImageShack.us

Mint sok más bloggernek, ezúttal nekem is lehetőségem volt kipróbálni a Puma nyári illatát, ami a Sync névre hallgat. Nagyon szeretem a parfümöket, de nem szoktam túl gyakran váltogatni őket. Sokkal jobb érzés számomra, ha van egy olyan illat, amiről én jutok eszébe az emberknek, mert már annyira hozzámnőtt. Ennek ellenére a Puma Sync illata igazi telitalálat volt számomra.


A Puma Sync illat 20, 40 és 60 ml-s változatban kapható. A képen a 20 ml-s kiszerelést láthatjátok, ami igazi táskabarát méret. Készítőinek célja az volt, hogy egy izgalmas, kirobbanó, inspiráló illatot zárjanak az üvegbe, ami azonnal felpezsdíti viselőjét.

Illatában elsőként gyümölcsös vonásokat fedezhetünk fel, amit a papaya, a mandarin és a ribizli keveréke biztosít, majd fokozatosan bontakoznak ki a kellemes virágaromák, a nyíló lótusz és a mandarinfa virágának képében. Bár elsőre nagyon erős, intenzív az illat, fokozatos lágyul, amit a szantálfa, a borostyán és az őszibarack hoz létre, míg végül egy nagyon kellemes, nőies illat lesz belőle. 

Nekem azért tetszik nagyon ez az illat, mert intenzivitásának ellenére, nem tömény és fullasztó, hanem egy nagyon üde, vidám illat. Tényleg a mozgalmasságot és a tenni akarást hozza ki belőlem. Annak ellenére, hogy EdT az illata is meglepően sokáig megmarad.

Image Hosted by ImageShack.us

2 megjegyzés