2013/09/11

Az én kicsi szobám - Albi kiadás

Image Hosted by ImageShack.us

Mint már korábban írtam, szeptembertől megkezdtem a fősulis éveimet Pesten. Azért, hogy ne kelljen minden nap sokat utaznom, és az így megspórolt időt tanulással tudjam tölteni, az albérlet mellett döntöttünk. Sikerült egy egész jó kis lakást találni, közel a sulihoz, teljesen megfizethető áron. Most már kezdem nagyjából "belakni" a szobámat, így ahogy ígértem íme néhány kép, és egy pár tipp, hogy hogyan dekorálj minél olcsóbban. :)

Image Hosted by ImageShack.us

Soha nem voltam egy nagy zöld-barát valamiért, inkább az a rózsaszín/lila lány voltam egész életemben, de most kicsit félretettem a hercegnő énemet, és a zöld dekoráció mellett döntöttünk. Ezek a kis tárolók eredetileg műanyag virág cserepek. A szivárvány minden színében kaphatóak az Auchanban kemény 169 Ft-ért, így sokkal jobban megéri, mint mondjuk egy  sima rácsos ceruzatartó, ami 1000 Ft körül van, ráadásul ebből olyan színt választasz, amilyet akarsz.

Image Hosted by ImageShack.us

Otthon a szobámban még soha nem dekoráltam kozmetikumokkal, de ezek a cukorka színű BPS lakkok és az almás Baviphat krém a szobám nagy ékességei közé tartoznak. :D Bár az internetes szótárakból egyre több van, én már csak ilyen hagyományőrző vagyok, és a jól bevált, megbízható könyv formájú szótárakra esküszöm.

Image Hosted by ImageShack.us

A legnagyobb boldogságom, hogy az otthoni óriási franciágyam után nem kell visszaszoknom egy pici, egyszemélyes ágyhoz. Az ágynemű az Ázsia Centerből van, a pléd Möbelix, a díszpármákat pedig Anyum DIY-olta. :D

Image Hosted by ImageShack.us

Újra egy kis csajos dekorálás. Ha már az ékszerek úgyis olyan szépek, miért rejtenénk őket el? Erre a polcra nekem öröm ránézni. :D


Egy kis tipp tároláshoz. Én szeretem, ha a dolgaim jól átláthatóak és kategória szerint rendezettek. A legolcsóbb mód ehhez a csomagolt cipősdobozokban rejlik. Bármilyen csomagolót lehet választani, ami passzol a szoba többi részéhez, aztán azt szabadon lehet variálni, mint ahogy a képeken is látni. Én ilyenekben tartom az kis saját gyógyszertáramat, extra írószekeret, sminkcuccokat stb.

Ti hogyan dekoráljátok a szobátokat?

12 megjegyzés

  1. Az ecsetek nálam is kaspókban laknak, a 250 Ft-os OBI-s félében, van sárgaés zöld is. Ideális, mert alacsony a fala, így a pici ecsetek sem vesznek el benne :-)

    VálaszTörlés
  2. szép lett a szobád, én is virágcserépben tartom az ecseteimet! :) a becsomagolt cipősdobozhoz kedvet kaptam! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon kis aranyos és otthonos lett a szoba, nem modanám meg, hogy albérlet :)

    VálaszTörlés
  4. Nálam ugyanilyen sorrendben vannak ugyanezek a szótárak, a longman-t imádom :))

    VálaszTörlés
  5. nagyon szép a szobád :) nálam is ilyen dobozokban vannak a dolgaim, én virágmintás csomagolópapírt használtam :)

    VálaszTörlés
  6. Van lakótársad? :) Szép lett szerintem is.

    VálaszTörlés
  7. Ez egy remek szoba! Nagyon szép és modern! :)

    VálaszTörlés
  8. Szia! Ilyen zöld tartóm nekem is van, bár azt tényleg virágnak is vettem. Amúgy én is rózsaszínes-lilás vagyok főként, de a zöld erősen követi őket, nagyon szeretem. :-)
    Ivett
    http://fairyjuice.blogger.hu/

    VálaszTörlés
  9. Tetszenek az ékszertartó kis kosárkák :))

    VálaszTörlés
  10. Szabad tudni kb mennyi volt az ágyneműhuzat?
    Előre is köszi

    VálaszTörlés