2013/08/18

TESZT: Estrea Exfoliation Scrub I Bőrradír

Image Hosted by ImageShack.us
Estrea Exfoliation Scrub Bőrradír

Mint tudjátok az arcápolás nálam az utóbbi időben kifejezetten a középpontba került. Régóta kerestem már egy jó bőrradírt, ami tényleg eltávolítja az elhalt hámsejteket, de eddig nem sikerült olyat találnom, ami tényleg hatásos lett volna. Mindazokat, amiket vártam az Estrea bőrradírjában találtam meg.
Az Estrea bőrradír az átlagoshoz képest kisebb, 100 ml-s kiszerelésben érkezik. Az illatát nem szeretem különösebben. Engem azoknak a krémeknek az illatához emlékeztet, amivel az idős nénik szokták magukat kenegetni. Nem tudnám jobban meghatározni, de nekem "mama krém" szaga van. Ez egyébként nem zavaró hosszútávon, mert nincs olyan erős illata, hogy használat után is erősen érződjön.

A bőrradírban található szemcsék sokkal durvábbak az átlagnál. Nálam ez kifejezetten jó pont, mert az általam eddig használt bőrradírok pont itt buktak el, hogy túlságosan puhák voltak, így nem végezték el a feladatukat. Ez az Estrea bőrradír tényleg tökéletesen eltávolítja az elhalt hámsejteket, a hámló bőrt és a szennyeződéseket. A szemcsék mérete miatt kifejezetten masszírozó érzetet nyújt, bár lehet, hogy akinek nagyon érzékeny a bőre, pont emiatt nem fog tetszeni.

Maga a krém állaga is elég "masszív", nem kifejezetten egy könnyű textúrájú krémről van szó. Amit abszolút imádok benne, hogy miutám lemostam az arcomról, a bőröm teljesen sima és gyakorlatilag babapopsi tapintású lesz. Nincs tőle az az érzésem, hogy húzódik a bőröm, annyira kiszárította volna. A legtöbb bőrradírnál a bőröm szinte könyörög egy jó vastag réteg hidratálóért. Itt viszont pont az ellenkezője történik. Használat után olyan, mintha már krémet is használtam volna, a bőröm teljesen hidratált.

Nálam ez a bőrradír abszolút favorit, csak ajánlani tudom!
Ha érdekel titeket az Estrea, látogassatok el a márka Facebook oldalára!


Image Hosted by ImageShack.us

1 megjegyzés

  1. Az, hogy milyen erős a szemcse, nekem is kardinális kérdés volt mindig is, volt krémesebb állagú arcradírom is, aztán végül a mülleres CV gyümölcssavasat próbáltam ki, azóta nagyon megszerettem. Igaz csíp amikor használom, csak két percig masszírozom a bőrömbe, de nagyon puha és igazán sima lesz a bőröm tőle, és elérhető ára van, ezért szeretem :)

    VálaszTörlés