2013/08/31

NOTD - Cukorka színek


Annak ellenére, hogy az idő egyre inkébb szürkére fordul, ezekkel a cukorka színű lakkokkal könnyedén jókedvet varázsolhatunk a mindennapjainbka. Amikor a Born Pretty Store kínálatában megláttam ezt a 4 darabból álló Barbaric Girl körömlakk szettet, tudtam, hogy ez nekem van kitalálva. Annak ellenére, hogy ezek az árnyalatok inkább a tavaszt és nyárt juttatják eszünkbe, ősszel is jó szolgálatot fognak tenni a körmeimen.





Négy, nagyon kellemes cukorka árnyalatról van szó: egy narancsos nude, egy zöld, egy lila és babakék árnyalat lapul a csomagban. Mindegyik 6 ml-s üvegcsében van, így akár mini lakkoknak is hívhatjuk őket. Mindegyik színben eltérő színű glitterek és apró csillámok vannak, ami nagyon jól feldobja az egyszerű pasztell árnyalatokat. Az egyetlen dolog, ami nem igazán nyerte el a tetszésemet, az az ecset formája. Jobban örültem volna, ha kicsit le van kerekítve a végük, mert így elég nehézkes precízen dolgozni a körömágynál. 3 réteg szükséges ahhoz, hogy tökéletesen fedjenek, de a száradása kifejezetten gyors, így ez nem jelent gondot.



Amennyibben elnyerte a tetszésedet a Barbaric Girls körömlakk szett, ITT tudod megvásárolni 7.99 $-ért. Használd a ZGL91 kódot a 10 %-os kedvezményért!

6 megjegyzés

  1. Hát ezek nagyon csodásak :)))))

    VálaszTörlés
  2. A zöld a kedvencem, igazán különleges.
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  3. Nekem is a zöld tetszik leginkább (talán mert azon látszik legjobban a legtöbb glitter), de szép lakk amúgy mind a négy :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is pont emiatt az a kedvencem, pedig nem vagyok nagy zöldes. :)

      Törlés