2013/07/15

NOTD - Gloss like Gel


Mivel mindkét nagyujjamon megadta magát a körmöm, konkrétan a feléig betört, úgy gondoltam, itt az idő, hogy megmentsem a többit is ettől a sorstól, így visszatértem a rövid körmökhöz. Legalábbis egy időre. Egyébként viszonylag erős körmeim vannak, nem szoktak gyakran törni, csak ugye minél hosszabb, annál könnyebben beakad, így időről időre megválok a "karmoktól".
A legutóbbi alkalommal, amikor megvettem a Baltic Sand Lovely lakkot, velem jött ez a csodaszép árnyalat a Gloss Like Gel kollekcióból. Az üzletben a tökéletes babarózsaszínnek hittem, de természetes fénynél inkább azt mondanám, hogy pont középen van a rózsaszín és a lila között. Ez viszont nekem főnyeremény, hiszen mindkét színt imádom, így duplán is örülhetek. Ettől függetlenül egy kicsit hercegnős színről van szó.


A lakkban egészen apró arany színű csillámok vannak, amik csak nagyon közelről látszódnak, így egyáltalán nem hivalkodó. Sőt szinte észrevehetetlen. Két rétegben fed tökéletesen, akkor nagyon szép, telített színt lehet kapni. Azon kevés lakkok közé tartozik, ami egy rétegben is viselhető, mert annak ellenére, hogy a végeredmény jóval átlásztóbb, egyáltalán nem csíkozódik. Így aki csak egy nagyon visszafogott színre vágyik, annak egy rétegben is jó választás lehet.
Árnyalat: Nr. 433


Follow on Bloglovin

5 megjegyzés

  1. Nem az én színem, de valamiért mégis nagyon megtetszett!! Nagyon jól mutat a viszonylag "rövid" körmeiden. (Nekem kb. akkor ilyen hosszúak a körmeim, ha nagyon sokáig nem törik le. :/)

    VálaszTörlés
  2. Nem az én színem, de valamiért mégis nagyon megtetszett!! Nagyon jól mutat a viszonylag "rövid" körmeiden. (Nekem kb. akkor ilyen hosszúak a körmeim, ha nagyon sokáig nem törik le. :/)

    VálaszTörlés
  3. Wow, ez nagyon szép! :) *.*

    VálaszTörlés
  4. Cuki szín, igazán remek átmenetet képez a rózsaszín és az orgonalila között, nagyon eltalálták a készítők!
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés