2013/04/30

Hónap kedvencei - Április

DSCF1275

Újra eltelt egy hónap, ami azt jelenti, hogy itt az idő az aktuális hónap kedvencei posztnak. Áprilist leginkább aktív tanulással töltöttem, de már közel a megváltás (bár az érettségit nem lehet megváltásnak nevezni), így nem vettem túl sok új dolgot. Ezen kívül ahogy már említettem, mostanában igyekszem újra felfedezni a fiókjaimat és elhasználni a rég elfeledett dolgokat, de azért lesz egy-két újdonság is. :)

 IMG 4661

A Nivea zuhanyzás közbeni testápoló
ja igazi megváltás volt nekem, vagyis a bőrömnek. Ahogy már ITT leírtam, nagyon sokszor sok indokkal kihagytam a testápoló használatát, ami az amúgyis száraz bőrömnek nem volt éppen egy leányálom, de szerencsére, most már nincsenek kifogások. A Dove tusfürdők és testápolók mindig is nagy kedvenceim voltak. Ebben a hónapban nonstop használom a Dove purely pampering krémtusfürdőjét. Az illata akár egy parfümnek, nagyon sokáig megmarad. Az állaga sokkal krémesebb az átlag tusfürdőknél, így használata igazi kényesztető érzés. Ezen kívül a tápláló olajok hidratálják is a bőrt.

IMG 4662

A Vichy Normaderm Hyaluspot pattanás eltávolítójáról épp a napokban írtam ITT. Abszolút meg vagyok vele elégedve, a pattanásaim sokkal könnyebben gyógyulnak és tűnnek el. Az Avon solutions Ageless Results tápláló, bőrmegújítő éjszakai szérum a fiókom egyik újrafelfedezettje, így fogalmam sincs, hogy kapható-e még egyáltalán, mostanában nem nagyon Avonozok, de ha igen, akkor ez egy igazi-must have darab. Lefekvés előtt viszem fel az egész arcomra. Reggelre tökéletesen hidratált bőr kapok, miközben eltűnik mindenféle kipirosodás, pattanás utáni kis foltocska. Sajnos én tipikusan olyan vagyok, aki nem bírja megállni, hogy ne nyomkodja a pattanásait. Így természetes, hogy egy-egy ilyen "kezelés" után brutál piros foltos lesz a bőröm. Ez a termék pont ilyen esetekre jó!

IMG 4659Mint tudjátok igazá lila köröm-lázban égek. Nem tudnám megmondani, hogy a két lakk közül melyik tetszik jobban. Mindkettőt a tökéletes lilának tartom. És ami különösen fontos, nem csak szépek, de nagyon jól tartanak is. Miss Sporty Clubbing Colours 43-as árnyalat (ITT) és Sally Hansen Purple Heart (ITT). Tavasszal-nyáron visszatérő kedvenc nálam a Max Factor Amber árnyalatú ajakápolója. Nagyon szép narancsos csillogást ad az ajkaknak, és emellett szuperül hidratál is.

Április legnagyobb kedvence nem beauty fronton egyértelműen az új, szuper finom Balaton bumm. Én nem vagyok egy nagy édesszájú, viszont ez a csoki valami isteni. Kedvenc számom egyértelműen Pink Give me a reason című dala, amit minden nap széthallgatok, de egyszerűen nem tudom megunni. Filmek terén Tom Cruise és a Feledés vitte a pálmát. Aki szereté a Föld jövőjét taglalgató sci-fi-ket, az imádni fogja. Nem mellékesen Tom 50 évesen még mindig borzasztó jól néz ki. :P

Mik a ti kedvenceitek a hónapban?

3 megjegyzés

  1. Balaton Bummot én is nagyon bírom,már csak azért is,mert hasonlít az íze a Chokitoéra,amit kisgyerekként ettem és már ezer éve kivonták a forgalomból.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mintha én írtam volna :D :D Én is pont ezért szeretem, a Chokito gyerekkorom nagy kedvence volt :P

      Törlés
  2. Ez a Miss Sporty körömlakk nekem is megvan. Imádom! Gyönyörűséges ,tavaszias színe van :)
    Pink dalát én is rongyosra hallgattam az utóbbi hetekben. De még mindig nem tudom megunni. Csodálatos szám :)))

    VálaszTörlés