2012/10/26

TESZT: Max Factor Lipfinity Lip Colour ajakrúzs - Spicy

Image Hosted by ImageShack.us

Sziasztok! Mai bejegyzésem tesztalanya nem más, mint a Max Factor Lipfinity Lip Colour tartós ajakrúzs Spicy elnevezésű árnyalata. A termék különlegessége, hogy kapsz egyrészt egy "szájfényszerűséget", amivel felviszed a színt, illetve egy színtelen ajakápolót, ami hidratál és átváltoztatja a csillogó ajkakat matt hatású rúzzsá. Lássuk, hogyan is működik:

Image Hosted by ImageShack.us

Először nem is tudtam nagyon elképzelni, hogy hogyan lehet ez az egész rúzs, amikor szájfény van a dobozban. Másrészt furának tűnt, hogy másodszorra az ajakápolót kell használni, nekem valahogy ez fordítva jött volna kézre, de így mostmár abszolút érthető.
Tehát első lépés az ajkak színezése. Ehhez számomra tényleg egy egy az egyben szájfénynek tűnő termékkel, aminek szokásos applikátora van. Könnyedén fel lehet vinni vele a színt, ami nagyon intenzív, teljesen megegyezik a tubuson látottal. Így enyhén fényes eredményt kapunk. Ezután következik az ajakápoló, amitől teljesen rúzs hatást kapnak az ajkak.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

A végeredmény számomra teljesen meggyőző. Egyrészt a Spicy egy nagyon szép, erőteljes, kissé sötét árnyalat. Végre olyan, ami jól is áll! :D Nagyon régóta kísérletezek intenzívebb árnyalatokkal, de egyszerűen nem sikerült eddig olyat találni, ami tetszene is magamon. Ez végre ilyen. Őszre, különösen estére tökéletes választás.
Tartóssága csillagos ötös! Nyugodtan lehet vele enni, inni, nem mozdul el a helyéről. Szinte olyan, mintha beépülne az ajkam szöveteibe, ezenkívül hidratált érzést is ad.
Csak ajánlani tudom!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
alul a hidratálóval, felül nélküle

6 megjegyzés

  1. Nagyon jól áll ez a szín, na és a loknijaid...minden egyenes hajú lány ilyenről álmodik! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  2. 10 eve használok lipfinityt,nem is tudok màst.

    VálaszTörlés
  3. Tényleg jól áll, egyre bátrabb vagyok már én is rúzsok terén, de azért a túl feltűnőeket még nem igazán merem vállalni utcára.. :D
    Ez viszont nagyon szép, de azért olyan fura nekem is így, hogy felülre megy az ápoló, bár gondolom kipróbálás után már "megérti" az ember :D

    VálaszTörlés
  4. Jól áll ez a szín :)

    VálaszTörlés