2012/06/12

NOTD - shades

 Helló csajok!
Aki Facebookon is követ az láthatta, hogy megpróbálkoztam a színátmenetes körmök elkészítésével, és igen a hangsúly a próbálkozáson van. A The Nailasaurus oldalon láttam részletes leírást, ezért nem láttam akadályát, hogy nekivágjak.
Alap színként a cosmiss 087-es extra szupi bugyi rózsaszín árnyalatot használtam, és az átmenethez egy Kallos lakkot választottam ( az árnyalat száma már lekopott, és miért van ráírva, hogy vízálló?? :D hogy lehet egy körömlakk vízálló?? ). Visszatérve a témához, tehát a fentebb említett oldalon leírtak alapján próbálkoztam, de a végeredmény teljesen más lett. Annál a résznél, amikor elvileg ide-oda kéne húzogatni a szivacsot a körmöm felületén, csak teljesen szétmaszatoltam az egészet. Egy kis gyakorlat után sikerült rájönnöm, hogy inkább finoman neki kell "ütögetni" a körmömnek.
Elsőre ez lett a végeredmény. Még nem sikerült eldöntenem, hogy tetszik-e vagy sem, a valóságban jól néz ki, de a képeken valamiért olyan mintha szétkapartam volna egy sebet és véres lenne a körmöm. :D Szerintetek? Tippek?


12 megjegyzés

 1. De szééép! :) Nagyon csini lett :)

  VálaszTörlés
 2. szerintem jó lett! nyugi elsőre senkinek sem megy! ;))
  én is most ezt a technikát csináltam! :)

  VálaszTörlés
 3. én is most kezdtem el a szivacsos technikát csinálni, és én is az átmenetekkel kezdtem, bár a szivacsot én nem húzogattam, hanem a körmök végénél akkor használtam, mikor épp belemártottam a lakkba és viszonylag sok volt rajta, amikor kevesebb, akkor a többi részén :)
  de gratu, nagyon jó lett!! :)

  VálaszTörlés
 4. óó, ez tök szép lett! :) ezt a technikát is sokat kell gyakorolni, az enyémek olyan furák lettek, de lesz majd jobb is. :D

  VálaszTörlés
 5. Jajj ezt én is kipróbálom!!!:))

  VálaszTörlés
 6. Elsőre szerintem nagyon is jó lett! Nekem tetszik :)

  VálaszTörlés
 7. Nekem is most ilyen a körmöm, csak 4 árnyalattal. Elsőre nem is lett rossz a tied :)

  VálaszTörlés
 8. Hmm ezzel a körömmel a szívem közepébe találtál kedvenc színeim :)

  VálaszTörlés
 9. uhh nagyon jó lett, ilyen majd én is akarok magamnak csinizni :P

  VálaszTörlés
 10. tetszik :)
  fashionparade-fanny.blogspot.com

  VálaszTörlés