2011/09/10

Kreatív kedd sminkverseny

Kötelességemnek érzem, hogy én is felhívjam a Kreatív Kedd sminkversenyére a figyelmet. (: Bár szerintem már majdnem mindenki találkozott vele, de ha esetleg mégis lenne valaki, aki még nem látta, és most eldönti, hogy jelentkezik, már megérte kiraknom.
Amúgy meg most beszuggerálom: JELENTKEZEL A SMINKVERSENYRE OOOOMMMMM!!!.. :D


A TÉMA?
A téma maga, a GLAM ROCK fantázia nevet kapta, ami a mai modern nő sminkjét takarná. Olyan nőt aki magabiztos, öntudatos, nem fél semmitől, és bőrdzsekiben és persze tűsarkúban rúgja szét a pasik hátsóját :D Nyugodtan engedjétek szabadjára a fantáziátok, nem kritérium, hogy hordható legyen.

KI VEHET RAJTA RÉSZT?
Bárki! Lehetsz bloggerina, olvasó, fiatal, idős, kicsi, nagy tényleg bárki :) Egyedül mi a Kreatív Kedd tagjai nem veszünk részt rajta, hiszen az elég etikátlan lenne.

MIT VÁRUNK EL?
Nagyon fontos, hogy minőségi, legalább 800*600 képfelbontású képeket kérünk! Nem fogadunk el homályban a mosdó legsötétebb sarkában fotózott rossz képet. A képet, TILOS Photoshoppolni, mert nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy ki mennyire profi szinten használja a programot. Egész arcos fotókat fogadunk el, csak a szemről nem! 

MIT KELL TENNI AHHOZ, HOGY JELENTKEZHESS?
Elsőként lájkoljátok az L.A Makeup facebook oldalát, megköszönve ezzel nekik a nyereményt, ide kattintva meg is tehetitek. Magát az egész arcos fotót, egy kis leírással, vagy ha bloggerina vagy akkor akár egy poszt linkkel feltölthetitek a Kreatív Kedd ötletládájának a facebook oldalára. Ide kattintva eléritek.

MEDDIG TART A VERSENY?
A verseny 2011.09.09 (Péntek)-2011.09.25, 23:59 (Vasárnap)-ig tart. A már ezután beérkezett munkákat, sajnos érvénytelennek kell tekinteni.

KI DÖNT ÉS HOGYAN A NYERTESEK SORSÁRÓL?
A legfontosabb, 2 hogy nyertes lesz! Az első nyertest, mi választjuk, a Kreatív Kedd csipet csapata, pontozási rendszer alapján, kvázi mi leszünk a "szakmai" zsűri. A második nyertes pedig a közönség díjazott lesz, így aki a legtöbb lájkot kapja a képéhez, az viheti el a nyereményt. Ha esetleg a két nyertes személye megegyezik, akkor elviszi a főnyereményt, és a második legtöbb közönségi szavazatott kapott kapja a közönség díjat. Az eredmény hirdetés pedig a verseny lezárását követő 1 héten belül fog megtörténni.

MI A TEENDŐ HA NYERTÉL?
Fontos, ha te lettél valamelyik nyertes akkor csak úgy kaphatod meg a nyereményed, ha a smink elkészültéről leírás, pontos termék megnevezés készült, amit el is juttatsz hozzám! Továbbá szeretnénk még egy előtte utána képet, és minimum 1 fotót ami a smink egyik folyamatát ábrázolja. A nyertesek munkáját természetesen közzé is tesszük! A nyereményt természetesen az L.A Makeup tudja postázni, de személyes átvételre is van lehetőség!

MIT NYERHETTEK?
A végére tartogattam a legizgalmasabb részt :D A főnyertesnek nagyon izgalmas nyereménye lesz, mert részt vehet egy személyes sminktanácsadáson, ahol gyönyörűen ki is sminkelik! Továbbá nyer egy 5db-s ecsetkészletet tartóval együtt! A közönség díjazott pedig választhat magának 1-1-t a Mineral szemhéjpúder és a Mineral pirosító közül :)

2 megjegyzés

  1. Na ezt kihagyom:)
    de érdeklődve fogom figyelni, hogy ki milyen sminket fog csinálni:)

    VálaszTörlés