2017/12/04

Szeresd a kávéd, szeresd a mosolyod!


Nemrég megkérdezték tőlem valahol, hogy milyen beauty tippem van a magabiztosságra. Szinte gondolkoznom sem kellett, azonnal rávágtam, hogy a vörös rúzs. Pontosan emlékszem a pillanatra, amikor megkaptam életem első vörös rúzsát, ami valójában ajándékba járt valamelyik női magazinhoz. 17 éves lehettem, és emlékszem mennyire nagy becsben őriztem a sminkkollekciómban. Igen, csak őrizgettem, mert szerintem legalább 1 évnek kellett eltelnie, hogy kipróbáljam, és kimerészkedjek vele a házból.

A szerelem azóta is tart. Ma már megszámlálhatatlan mennyiségű vörös rúzst halmoztam fel, de nyugodtan ki merem jelenteni, hogy szerintem nincs kettő ugyanolyan. Az egyik kicsit narancsosabb, a másik a tökéletes vörös, aztán ott vannak a hidegebb tónusúak. Ez matt, a másik krémesebb, a harmadik fényes, és a listát a végtelenségig lehetne folytatni. Egy viszont közös bennük, hogy amikor vörös rúzst viselek, a lehető legmagabiztosabbnak érzem magam, és sokkal bátrabban mosolygok mint máskor.


Sokan félnek a vörös rúzstól, hogy túlságosan kiemeli a fogakat, vagy esetleg sárgábbnak mutatja őket. Le kell szögeznünk, ez nincs így, sőt! Az utóbbi 1-2 évben szenvedélyes kávé fogyasztó lettem. Szinte már rituáléja van nálam, hogy minden délután 2-3 óra körül leülök a laptopom mellé egy bögre lattéval, és a legnagyobb nyugalommal elkortyolgatom. Nem igazán félek a sárga fogaktól. Ha vörös rúzsról van szó bátran válassz sötétet, és ha kicsit kékes fénye van, még jobb, mert optikailag fehéríti a fogakat. Vagy a kávé után dobj be egy Orbit White-ot! A lényeg az, hogy szeresd a kávéd, szeresd a mosolyod... na meg a vörös rúzst! :)

A bejegyzést az Orbit támogatta.

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ne maradj le!

Írd be az email címed, ha értesülni szeretnél a legújabb posztokról! :)

Follow by Email