2017/12/06

Kedves Jézuska! - Karácsonyi kívánságlista


Minden évben karácsony környékén szeretek eljátszadozni a gondolattal, hogy ha nem számítana semmi, mi lenne rajta az álom kívánságlistámon. Tegyük fel, hogy idén naaagyon jó voltam, akkor ezeket kérném a Jézuskától... vagy csak legalább egyet a felsorolásból, hogy varázslatos legyen a karácsony.... :)


H&M virágos ágyneműhuzat szett - 12 990 Ft
A sötét alap és a romantikus rózsaminta párosítás valahogy azonnal megfogott. Ha ránézek, egyből elképzelem magam, amint bevetődök a párnák közé, és egy hatalmasat alszom. (Lehet túl fáradtan írom ezt a bejegyzést? :D)
Diptique gyertya - 16 000 Ft
Ha követtek külföldi videósokat, biztos ismerős lesz ez a márka, ugyanis mindenki odavan ezekért a gyertyákért. Ha nem számítana az ára, én is szívesen meggyújtanék egyet a szobámban, de addig is azt hiszem marad a képzeletbeli listámon.
PANDORA - Disney Olaf charm - 16 900 Ft
PANDORA - Disney Let it go charm - 10 500 Ft
Kinek ne olvadna meg a szíve ennek az Olaf charmnak láttán még a legnagyobb téli hideg közepén is? Szerintem az utóbbi időben egyértelműen ő a legcukibb meseszereplő. És persze ha már Frozen, csak a Let it go charmmal lehet teljes a kép.
PANDORA - Disney Hamupipőke tökhintója charm - 24 900 Ft
Gyerekkoromban sosem tartottam magamat kifejezetten hercegnős kislánynak, de amint megláttam ezt a charmot, előtört belőlem a gyermek. Minden apró pici részlet - mint például a szívecske a hintó ajtaján - nagyon tetszik rajta.
H&M texturált porceláncsésze - 1990 Ft
Azt hiszem ezt már eleget emlegettem, de van egy meghatározhatatlan, ám annál erősebb vonzalmam a csészékhez, bögrékhez. Ez a darab is szerelem volt első látásra, különösen tetszik rajta az arany színű fül. Nagyon jól passzolna a gyűjteményembe.


Kindle e-könyvolvasó - 34 900 Ft
Egy Kindle valahogy minden évben a karácsonyi vagy épp születésnapi elképzelt kívánságlistámon végzi. Nagyon szeretek olvasni, de gyakran vagy nem fér bele a táskámba, vagy egyszerűen nincs kedvem magammal cipelni az aktuális könyvet, amit épp olvasok. Ez a szuper könnyű és helytakarékos e-könyvolvasó ilyenkor is praktikus lenne.
PANDORA - Disney Minnie ikon charm - 10 500 Ft
Amióta Disneylandben jártam, különös vonzalmam van a Mickey és Minnie egeres tárgyakhoz. Ezen a charmon nagyon megtetszett a minimalista design. Ja és persze ennek a pöttyös masninak ki tudna ellenállni? :)
IKEA függőlámpa - 25 000 Ft
Épp lámpavadászaton vagyok, és már jó ideje szemezgetek ezzel az IKEA darabbal. Engem egyértelműen egy nagy pitypangra emlékeztet, szerintem bármilyen helyiségnek nagyon szép dísze lenne - a dolgozószobámnak pedig különösen.
Zara bőrnotesz - 5995 Ft
Tudjátok, hogy mennyire imádom a papír-írószer dolgokat, így a lista nem lehet teljes valami ilyen témájú termék nélkül. Ennek a notesznek azonnal megtetszett a színe, és a texturált bőrt még egyedibbé teszi.
Zara mécsestartó - 9995 Ft
Ebben a mécsestartóban az fogott meg elsőre, hogy egyszerre tartom modernnek de közben picit keleti stílusúnak is. Egy egyszerű gyertyával nagyon szép dísze lenne a hálószobámnak.
IKEA fotel - 55 000 Ft
Ha már előbb az olvasásnál tartottunk, természetesen ehhez kötelező elem valamilyen kényelmes ülőalkalmatosság is. Akárhányszor az IKEA-ban járok, néhány percre mindig megpihenek ebben a fotelben. Ez a türkizkék változat belőle a kedvencem.
H&M fém locsolókanna - 5990 Ft
Mivel már kemény 2 db szobanövénnyel rendelkezem (ebből sajnos az egyik haldoklik), úgy érzem itt az ideje, hogy felelősségteljes felnőtthöz mérten, ne az ásványvizes üvegemből, hanem egy stílusos locsolókannából öntözzem őket.
PANDORA - Disney Mickey portré charm - 10 900 Ft
Természetesen ha már előbb Minniet emlegettem, Mickeyt sem hagyhatjuk ki a sorból, hisz másképp magányosak lennének egymás nélkül. Ez a jópofa charm azonnal játékosságot csempész a megjelenésünkhöz.


Nektek mi szerepel a képzeletbeli (vagy épp igazi) kívánságlistátokon?


A bejegyzést a PANDORA támogatta.

3 megjegyzés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ne maradj le!

Írd be az email címed, ha értesülni szeretnél a legújabb posztokról! :)

Follow by Email