2017/06/01

Fotózzunk! - Huawei P10


Amint megkaptam az új telefonomat, a Huawei P10-et, a kamerája volt az, ami azonnal meggyőzött, hiszen dupla Leica lencséinek köszönhetően csodaszép képeket készít. A fotózási élményt számos beépített fotózási mód teszi egyszerűbbé mint például a monokróm, a portré, vagy a jó étel. Ha pedig igazán hozzáértők vagyunk, egyedileg módosíthatjuk minden fotózás során a telítettséget, kontrasztot és a fényerőt is. Az én képtáram is folyamatosan bővülget, mutatok is nektek néhányat közülük. Minden fotó a Huawei P10-zel készült, és nincs rajtuk semmilyen utómunka, egyedi beállítás.









Kedvenc fotós funkcióm a telefonban egyértelműen a mélységélesség beállítása, amivel olyan hatást érhetünk el, mintha egy profi fényképezőgéppel készült volna a képünk, arra kell figyelnünk csupán, hogy a a fotózandó személy vagy tárgy 2 méteren belül legyen. Ezzel kedvünkre szabályozhatjuk, hogy mekkora elmosódottságot szeretnénk a háttérben, amivel kiemelhetjük a közeli részleteket. Ez nagyon jól használható akár egy outfit fotón, vagy az itteni példán bemutatott virágos kompozíciónál is. Ez a fotó egyébként annyira tetszik, hogy szerintem meg is van a telefonom új háttere. :) 


A Huawei P10 selfie kamerájával is szuper képeket készíthetünk, ami nagyon sok telefonnál abszolút hiányosság. Létezik hozzá kifejezetten portré mód is, amivel még jobban kiemelhetőek az arcok a kép hátteréből. Nagyon jól működik a bőrszépítő funkció is, de azért csínján kell bánni vele, én a közel minimálisat használom belőle, ami nagyon természetesen működik, nem érdemes túlzásba esni vele.


A bejegyzést a Huawei támogatta.

5 megjegyzés

  1. Szia! Most találtam rá a blogodra az 1ik videódban említetted. Nagyon jók a videóid és a képeid. FaceBook-on már kerestelek korábban, de sajnos nem találtalak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) https://www.facebook.com/viszkokfruzsi/

      Törlés
  2. Szia! A parkos képek hol készültek?

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jok lettek gratulalok sok jo vidid is van lecci sok legyen meg ami evessel kapcsolatos 😊😊😊😊😊😁😁❤❤❤❤❤

    VálaszTörlés